Tijana Dapčević: Ja sam najsrećnija i najvoljenija žena na svetu!

Promenila sam državu zbog ljubavi!!!
Da su putevi gospodnji čudni, potvrđuju nam razni primeri naših prijatelja, ljudi iz okruženja, ali i lična iskustva. Ne kaže se džabe da je u ljubavi sve moguće, a nekad je “najmanje” što možete da učinite, da promenite državu. Upravo na ovaj korak opredelila se naša gošća, po mišljenju mnogih vlasnica jednog od najmoćnijih vokala u regionu, muzička zvezda Tijana Dapčević.
Iako je u to vreme već često boravila u Srbiji zbog posla, ipak rodnoj Makedoniji se vraćala kad god je mogla. Odluku o definitivnom preseljenju donela je tek kada je odlučila da kaže sudbonosno DA. Nas je zanimalo kako se danas seća svog venčanja, da li bi nešto menjala i kakvu poruku ima za sve vas koji planirate da iskusite bračne vode…

KOLIKO GODINA JE PROŠLO OD KADA SI STALA NA LUDI ?

28 aprila će biti tačno 16 godina kako sam u srećnom braku.

DA LI SE SEĆAŠ KAKO TE JE MILAN ZAPROSIO?

Kako to da zaboravim, vozili smo se na motoru i vraćajući se iz grada, Milan je inicirao “pitanje” posle samo 2 meseca zabavljanja! Kad se nisam tad prevrnula sa motora, neću nikad.

KAKO SE DANAS SEĆAŠ SVOG VENČANJA, KAKO SI SE OSEĆALA?

Spektakularno, srećno, ispunjeno, zaljubljeno!

KAKO JE IZGLEDALO VAŠE SVADBENO VESELJE?

Mi smo imali dva veselja ustvari u razmaku od petnaest dana, opštinsko venčanje u Somboru, odakle je Milan, a crkveno u Skoplju. Tako da smo imali dve ozbiljne svadbe ili bolje rečeno žurke sa dva para kumova, dva benda, dve venčanice… sve puta dva i ništa nije bilo baš tradicionalno, osim izgovorenog Da u opštini i crkvi.

KAKVU VENČANICU SI NOSILA?

Na oba venčanja sam imala nesvakidašnju kombinaciju, pantalone zvoncare sa klinovima koji su se vukli po zemlji i korset sa sve čiroki frizurom , a na crkvenom venčanju sam imala maxi suknju i isto korset i umesto čiroki frizure imala sam ugradjen dugačak rep sa zalizanom kosom.

KAO NEKO KO IMA 16 GODINA ISKUSTVA ŠTA BI TI REKLA O BRAČNOM I PORODIČNOM ŽIVOTU?

To je nešto najbolje što mi se desilo posle Vukovog rodjenja.Vaspitana sam tako da brak dozivljavam kao jednu divnu kategoriju, gde je ljubav temelj svega.

 

Izvor:

Pišite na Viber
060 615 11 60