Cenovnik

Nudimo Pakete usluga koji su jako traženi

1 sat dobre zabave ZA DECU

U okviru PAKETA 1 nudimo vam sat vreme nezaboravne zabave za decu. Naša Pozorišna i Animatorska trupa vam ovim paketom pored animacije Klovna ŠAŠAVKA nudi i Facepainting (iscrtavanje lica) koje rade profesionalni sminkeri Naše Šašave družine.

Animacija je puna smeha, šala, fora i gegova, prava zabave ne samo za najmladje nego i za sve prisutne i sve to naravno preilagođene uzrastu dece. U animaciju su uključeni i mađioničarski trikovi, nakon čega usedi rođendanska žurka (donosimo muziku i ozvucenje), nakon čega ukoliko nam uslovi dozvoljavaju pravimo ogromne i razne balone od sapunice (idealno za dvorišta). Uporedo za to vreme tim za Facepainting se bavi ulepšavanjem (iscrtavanjem) lica onima koji to vole. Usledila bi TORTA gde Šašavko vodi program na jedan jako zanimljiv, šaljiv i duhovit način da svima ostane u sećanju bas Vaša proslava i nakon torte se svakom detetu podele simbolične nagadice za lepo ponašanje i kao uspomena na naše druežnje (modeling baloni i svetlece narukvice).

Animacija i facepainting – trajanje 1h.

Cena: 150 bod

1 bod = 1 eur

Cene su izražene u bodovima a vrednost 1 boda jednaka je vrednosti 1 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan isplate.

A evo i koliko sve to košta

2 sata dobre zabave ZA DECU

U okviru PAKETA 2 nudimo vam DVA SATA dobre zabave za decu. Naša Pozorišna i Animatorska trupa vam ovim paketom nudi animaciju Klovna ŠAŠAVKA i Facepainting (iscrtavanje lica) koje rade profesionalni šminkeri Naše družine.

Najpre se kreće sa iscrtavanjem lica i nekih 20-30 min od početka iscrtavanja lica kad avecina dece bude nacrtana pojavljuje se Klovna Šašavko koji kreće sa animacom. Animacija je puna smeha, šala, fora i gegova, prava zabave ne samo za najmladje nego i za sve prisutne i sve to naravno preilagođene uzrastu dece. U animaciju su uključeni i mađioničarski trikovi, nakon čega usedi rođendanska žurka (donosimo muziku i ozvucenje). Posle đuskanjca ukoliko nam uslovi dozvoljavaju pravimo ogromne i razne balone od sapunice (idealno za dvorišta). Usledila bi TORTA gde Šašavko vodi program na jedan jako zanimljiv, šaljiv i duhovit način da svima ostane u sećanju bas Vaša proslava i nakon torte se svakom detetu prave razne fifurice od modeling balona i podele se simbolične nagadice (setleće narukvice) za lepo ponašanje i kao uspomena na naše druežnje.

Animacija i facepainting – trajanje 2h 

Cena 200 bod.

 

Pišite na Viber
060 615 11 60