Cenovnik

Nudimo Pakete usluga koji su jako traženi

Animacija Klovna ŠAŠAVKA

Animacija je puna smeha, šala, fora i gegova, prava zabave ne samo za najmlađe nego i za sve prisutne i sve to naravno preilagođene uzrastu dece. U animaciju su uključeni i neki mađioničarski trikovi, nakon čega usedi rođendanska žurka (donosimo muziku i ozvucenje), nakon čega ukoliko nam uslovi dozvoljavaju pravimo ogromne i razne balone od sapunice (idealno za dvorišta). Usledila bi TORTA gde Šašavko vodi program na jedan jako zanimljiv, šaljiv i duhovit način da svima ostane u sećanju bas Vaša proslava i nakon torte se svakom detetu podele simbolične nagadice za lepo ponašanje i kao uspomena na naše druežnje (modeling baloni i svetlece narukvice).

Animacija i facepainting – trajanje 1h.

Cena: 150 bod

1 bod = 1 eur

Cene su izražene u bodovima a vrednost 1 boda jednaka je vrednosti 1 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan isplate.

A evo i koliko sve to košta

Novogodišnje predstave

Novogodišnje predstave izvode 4 glumca-animatora uz dodatna presvlačenja pa se tako stiče utisak da ima više likova. Sve naše predstave su namenjene deci al ih sa velikom pažnjom prate i odrasli. Često koristimo muzičke numere pa se može nazvati i mjuziklom. Kao i većina predstava tako i naše predstave predstavljaju borbu između dobra i zla u kome dobro uvek pobedi jer je ipak Nova Godina.

Na srećnom kraju predstave sledi još srećniji deo i DEDA MRAZOVA podela paktetića.

 

Cena predstave sa podelom vaših paketića do 50 dece je 300 bod.

Cena predstave sa podelom vaših paketića od 50 do 100 dece je 350 bod.

Cena predstave sa podelom vaših paketića od 100 do 150 dece je 400 bod.

preko sledi dogovor

 

Pišite na Viber
060 615 11 60