Cenovnik

Svi Animatori Naše Animatorske i pozorišne Trupe ŠAŠAVA DRUŽINA i Klovn ŠAŠAVKO su pomalo ŠAŠAVI a upravo je to potrebno da Vaša proslava bude zanimljiva i da se o njoj dugo dugo priča. Zabavićemo Vas uz razne trikove, igrice, modelovanjem balona, koreografijicam, iscrtavanjem lica i sl.  Radimo Animacije na svim proslava. Gde god su deca potrebna je IGRA i zabava. A to Mi najbolje znamo i upravo su Naši Animatori iz ŠAŠAVE DRUŽINE zaduženi za to jer smo Mi profesionalni animatori sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Nazabavnije je definitivno Klovn ŠAŠAVKo!!! Naši Animatori mogu biti u raznim kostimima tako da smo idealni za tematske žurke ili ukoliko volite predstave mi vam mozemo izvesti predstavu na vašoj rođendanskoj proslavi. Pored kostimiranih animatora i zanimljivih oredstavica nudimo jos dosta toga, nudimo vam i iscrtavanje lica (facepainting), Modeliranje balona (baloon tweest), Kreativne radionice, Hodanje na štulama, Žongliranje, Statue, Vatra, Maskote, Deda Mraz i zanimljive novogodišnje predstave sa podela paketića izuetno dobro za firme. Koliko sve to košta pogledajte.

 

Nudimo Pakete usluga koji su trenutno na Akciji od -30%
Deciji rodjendan!!!

ŠAŠAVA DRUZINA

2 sata dobre zabave ZA DECU

U okviru PAKETA 1 budimo vam 2 sata dobre zabave za decu. Naša Pozorišna i Animatorska trupa vam ovim paketom pored animacije Klovna ŠAŠAVKA nudi i Facepainting (iscrtavanje lica) koje rade profesionalni sminkeri naše družine.

Animacija je puna smeha, šala, fora i gegova, prava zabave ne samo za najmladje nego i za sve prisutne i sve to naravno preilagođene uzrastu dece. U animaciju su uključeni i mađioničarski trikovi, nakon čega usedi rođendanska žurka (donosimo muziku i ozvucenje), nakon čega ukoliko nam uslovi dozvoljavaju pravimo ogromne i razne balone od sapunice (idealno za dvorišta). Svo to vreme tim za Facepainting se bavi ulepsavanjem (iscrtavanjem) zainteresovanih. Usledila bi TORTA gde Šašavko vodi program na jedan jako zanimljiv, šaljiv i duhovit način da svima ostane u sećanju bas Vaša proslava i nakon torte se svakom detetu podele simbolične nagadice  za lepo ponašanje i kao uspomena na naše druenje (modeling baloni i svetlece narukvice.

Cena: animacija i facepainting – trajanje 2h je 130 bod.

Akcijska cena 100 bod

1 bod = 1 eur

Cene su izražene u bodovima a vrednost 1 boda jednaka je vrednosti 1 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan isplate.

A evo i koliko sve to košta

KLOVN ŠAŠAVKO

Animacija Klovn ŠAŠAVKO je Animacija puna smeha, fora i gegova naravno prilagođena uzrastu dece. U animaciju mogu biti uključeni i mađioničarski trikovi tj. gegovi, koreografijice i neke muzičke, sportske ili neke druge igre.  Sledi torta gde on pokušavamo da na svoj način učini da torta sa Vaše proslave ostane u sećanju svim mališanima. Nakon torte slede nagradice za one drugare koji su bili dobri i učestvovali u igri sa Klovnom a to su modeling baloni da svako dete dobije bar po jednu figuricu od balona i svetleće narukvice.

 

Cena animacije za 1 sat je 50 bod.

Cena animacije za 2 sata je 80 bod.

 

Call Now ButtonPozovite ODMAH