Šašava Družina

O nama

Animatorska i Pozorišna trupa ŠAŠAVA Družina i Klovn ŠAŠAVKO postoji već devet godina i uspešno posluje na celoj teritoriji Srbije što dokazuju i Naši angažmani. Bavimo se Animacijom dece prevashodno na rođendanima, proslavama, na javnim nastupima kao i predstavama za decu. Izvodimo i predstave za decu. Igramo u mnogim pozorištima kako u Beogradu tako i u gradovima u unutrašnjosti Srbije. Veoma često smo angažovani na raznim većim manifestacijama kao i na dečijim sajmovima.

Evo čime se ustvari sve bavimo.

Animacija dece do 7.god


Mi radimo animaciju samo do 7.rođendana!!!

U kalendaru svakog deteta rođendan zauzima posebno mesto. To je najsrećniji dan za svako dete i potvrda odrastanja za njihove najbliže. Pozitivne emocije, pokloni, lepe reči, želje i što je najvažnije – mnogo dragih lica na jednom mestu. Da bi događaj bio kompletan i nezaboravan, izuzetno je važna ZABAVA tj pažljivo osmišljen i realizovan program animacije dece. Ukoliko želite takav rođendan onda je potrebno pozvati Animatorsku Trupu Šašava Družina.

Kao što i samo ime kaže u našoj Trupi smo svi pomalo ŠAŠAVI a upravo je to potrebno da Vaš Rođendan bude zanimljiv i da se o njemu dugo dugo priča. Zabavićemo Vas uz razne trikove, igrice, modelovanjem balona, crtanjem po licu i sl.  Radimo Animacije ne samo na rođendanima već i na Svadbama i Krštenjima kao i na mnogim javnim događanjima, proslavama dana firme, novogodišnjim događajima …

Ono što deca na takvim proslavama najviše vole jeste IGRA. Za to su zaduženi naši profesionalni animatori a nazabavnije je uz klovna ŠAŠAVKA.

Pogledajte fotografije

Predstave koje radimo

Na temu Klovnova imamo nekoliko predstava.
Izdvajamo predstavu „Klovnovi Balondžije„.
Klovn Blesavko je u potrazi za Klovnom Šašavkom. Nailazi na publiku i zaopočinje priču o klovnovima i naravno o blaonima. Objašnjava na jedan veoma smešan način kakvi sve baloni postoje… Priključuje se Šašavko koji se inače plaši kada balon pukne što kod dece izaziva smeh. Takmiče se u pravljenju balona od sapunice gde najveci baloni dostizu i po nekoliko metara. Vrhunac je kada nekog od dece iz publike smestimo u Balon od sapunice. Na kraju sledi jedan mali performans pravljenja raznih figurica od modeling balona i sve to uz prelepu muziku. Predstava je puna smeha. Deca su bar do sada izuzetno dobro reagovala. Klovn Šašavko se do kraja predstave oslobodi straha od pucanja balona a naučimo i još nešto: “Da nije lepo bušiti balone drugima”.
Ukoliko volite dobru zabavu, punu smeha i ukoliko volite balone ovo ne smete propustiti.

Režiju i tekst potpisuje: Slaviša Trajković i Zvonko Vajenštajn
Kostimi: Biljana Ilić
Muzika: Deci već dobro poznate dečije pesmice
Scenografija: Slaviša Trajković

Pogledajte fotografije

Pišite na Viber
060 615 11 60