Animacija dece

Animacija dece

 Kao što i samo ime kaže u našoj Trupi smo svi pomalo ŠAŠAVI a upravo je to potrebno da Vaša proslava bude zanimljiva i da se o njoj dugo dugo priča. Zabavićemo Vas uz razne trikove, igrice, modelovanjem balona, balona od sapunice, koreografijicama, iscrtavanjem lica i sl.  Radimo Animacije na svim proslava. Gde god su deca potrebna je IGRA i zabava. A to Mi najbolje znamo i upravo su Naši Animatori iz ŠAŠAVE DRUŽINE zaduženi za to jer smo Mi profesionalni animatori sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Nazabavnije je uz klovna ŠAŠAVKA!!!

 

Pogledajte galeriju slika

 

Čime se sve bavimo.

Naša ŠAŠAVA DRUŽINA se za Vas potrudila i okupila sve same profesionalce.  

Pored animacije bavimo se i imamo stručna lica iz raznih oblasti koje Vas a naročito Vaše mališane mogu oduševiti. Evo čime se sve bavimo i u cemu smo pravi proifesionalci.

Pogledajte CENOVNIK

Modeliranje balona
Baloni od sapunica
Iscrtavanje lica
KREATIVA RADIONICA
DEDA MRAZ
Svadbe, Krštenja i ostale Proslave

Sasavko-Rodjendani-01Ukoliko ste se odlučili da stanete na ludi kamen ili možda organizujete neku drugu vrstu proslave (krštenje, godišnjicu ili proslavu nekog Eventa) zmano da želite da se opustite sa svojim gostima i da vam taj dan svima ostane u dugom sećanju ali pitanje je da li je to baš tako i sa mališanima, najmlađim vašim gostima koji su vam uveličali proslavu ili možda Vašoj deci. E upravo Naša Animatorska i Pozorišna Trupa „ŠAŠAVA DRUŽINA“ Vama nudi idealno rešenje za te događaje. Mi smo tu da mališanima nimalo ne bude dosadno a ako njima ne bude dosadno onda ćete i vi ostali uživati.

Ono što deca na takvim proslavama najviše vole jeste IGRA. Za to su zaduženi naši profesionalni animatori a nazabavnije je uz klovna ŠAŠAVKA.

Pored ŠAŠAVKA predlažemo shodno vašim mogunostima:

  • Iscrtavanje lica,
  • Kreativna radionica
  • Baloni od sapunica

Najlepše i najslađe na ovakvim proslavama je naravno TORTA. Naš tim je tu da taj deo proslave ostane svima u sećanju jer se trudimo da i za vreme torte budemo zabavni i nasmejemo sve prisutne. Najveće oduševljenje je kada se za vemene torte pojave MASKOTE omiljenih dečijih likova i junaka.

Na vama je da izaberete šta sve želite i da platite a sve ostalo je na nama.

Pišite na Viber
060 615 11 60