Animacija dece

Animacija dece

 Kao što i samo ime kaže u našoj Trupi smo svi pomalo ŠAŠAVI a upravo je to potrebno da Vaša proslava bude zanimljiva i da se o njoj dugo dugo priča. Zabavićemo Vas uz razne trikove, igrice, modelovanjem balona, koreografijicam, iscrtavanjem lica i sl.  Radimo Animacije na svim proslava. Gde god su deca potrebna je IGRA i zabava. A to Mi najbolje znamo i upravo su Naši Animatori iz ŠAŠAVE DRUŽINE zaduženi za to jer smo Mi profesionalni animatori sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Nazabavnije je uz klovna ŠAŠAVKA!!!

 

Pogledajte galeriju slika

Čime se sve bavimo.

Naša ŠAŠAVA DRUŽINA se za Vas potrudila i okupila sve same profesionalce.  

Pored animacije bavimo se i imamo stručna lica iz raznih oblasti koje Vas a naročito Vaše mališane mogu oduševiti. Evo čime se sve bavimo i u cemu smo pravi proifesionalci.

Modeliranje balona
Baloni od sapunica
Iscrtavanje lica
KREATIVA RADIONICA

Za one koji su kreativni i više vole da se zabave uz seckanje, lepljenje ili bojenje tu je naša ŠAŠAVA KREATIVA RADIONICA. Nebrojano mnogo puta smo bili u prilici da se uverimo da dečja mašta nema granice i da ono što stvore dečje ruke nema cenu. Bilo da su proizvodi kreativnih radionica dečje ideje ili plodovi njihove mašte, kreativnosti i spretnosti ili su to naše ideje i poluproizvodi koje deca samo dorađuju ili sklapaju sigurni smo da se u ovakvim radionicama oni dobro i lepo osećaju jer su nešto sami stvorili i tako obradovali sebe i svoje najdraže. Zajedno pravimo čestitke za Mladence ili Slavljenika i ukrašavamo ih crtežima i najlepšim željama. Na kraju Male goste nagradito prelepim simboličnim nagradama.

ŽONGLIRANJE
ŠTULE
Skaklica – Dvorac na naduvavanje
DEDA MRAZ
Svadbe, Krštenja i ostale Proslave
Pišite na Viber
060 615 11 60