Novogodišnje predstave

Novogodišnje predstave

Naše novogodišnje predstave izvodimo sa četiri glumca-animatora uz dodatna presvlačenja ili nekih virtuelnih likova tako da se stvara utisak da u predstavama ima više likova. Predstave jesu namenjene deci ali su podjednako zanimljiva i odraslima. Predstave traju 35-45 minuta. U svim našim novogodišnjim predstavama tema je Nova Godina a samim tim u predstavama je uključen i Deda Mraz. Pored izvanrednih kostima koje imamo i za koje dobijamo samo pohvale, Mi za svaku predstavu obezbeđujemo mini scenografiju koju postavljamo u Vašem prostoru kao i ozvučenje za prateću muziku posto su sve naše predstave podržane muzičkom pozadinom i efektima. Po potrebi (zavisno od publike) mozemo svi biti ozvučeni. Naravno sve naše predstave su rađene po motivima iz deci dobro poznatih crtanih ili animiranih filmova i svaka od njih ima svoju dobru poucnu pricu. Radimo predstave različitih žanrova i tema.

Ove Nove Godine nudimo sledece predstave

Aladin - NOVO
Crvenkapa - NOVO
Lepotica i Zver

Očaravajuća Nova Godina

To je naziv naše igrane Novogodišnje predstave !!!

 Predstava rađena po motivima iz veoma popularnog dečijeg crtanog a i igranog filma “Lepotica i Zver”.

 Predstava rađena po motivima iz veoma popularnog dečijeg crtanog a i igranog filma “Lepotica i Zver”.

Usamljenom Princu zarobljenom u telu opake i ljute zveri zbog kletve koja je bačena na njega vreme polako ističe. Bell jako želi da mu pomogne i ne gubi nadu. Spas i zadnju nadu ce pokušati da nađe u Novogodišnjoj noći i to ni manje ni više no od najmudrijeg starca koji svima ispunjava želje. Da li će i ovog puta Deda Mraz biti na vrhuncu zadatka i da li će uspeti da ispuni želju začaranom princu… dodjite i pogledajte sami…

Predstava je interaktivna i deca učestvuju u predstavi..

Predstava je interaktivna i deca učestvuju u predstavi. Priča ima srećan kraj i dobru pouku treba voleti sebe da bi vas drugi voleli.

Režiju i tekst: Slaviša Trajković

Kostimi:  Svetlana Vranjevac

Muzika: Poznate dečije pesmice o Deda Mrazu

Scenografija: Slaviša Trajković.

Predstavu “Očaravajuća Nova Godina– Muzikl izvode glumci Ivona Momirović (Lepotica), Slaviša Trajković (Zver), Jovana Golubović (Veštica) i Saša Simanović (Deda Mraz)

 

Petar Pan i Nedođija
Pišite na Viber
060 615 11 60