Novogodišnje predstave

Novogodišnje predstave

Naše novogodišnje predstave izvodimo sa četiri glumca uz dodatna presvlačenja ili nekih virtuelnih likova tako da se stvara utisak da u predstavama ima više likova. Predstave jesu namenjene deci ali su podjednako zanimljiva i odraslima. Predstave traju 35-45 minuta. U svim našim novogodišnjim predstavama tema je Nova Godina a samim tim u predstavama je uključen i Deda Mraz. Pored izvanrednih kostima koje imamo i za koje dobijamo samo pohvale, Mi za svaku predstavu obezbeđujemo scenografiju koju postavljamo i u Vašem prostoru kao i ozvučenje za prateću muziku posto su sve naše predstave podržane muzičkom pozadinom i efektima. Po potrebi (zavisno od publike) možemo svi biti ozvučeni. Naravno sve naše predstave su rađene po motivima iz deci dobro poznatih crtanih ili animiranih filmova i svaka od njih ima svoju dobru poučnu pricu. Radimo predstave različitih žanrova i tema.

Ove Nove Godine nudimo sledece predstave

Aladin - Deda Mraz i Čarobna lampa
Crvenkapa i Deda Mraz
Lepotica i Zver
Petar Pan i Nedođija
FROZEN

“Deda Mraz u Arandelu”

Predstava rađena po motivima iz veoma popularnog dečijeg crtanog filma “FROZEN”.

Deda Mraz nailazi na velike probleme na putu do Arandela. Elza je svojim moćima okovala ledom ceo Arandel i zavladala je večita zima. Da li je ona najveći krivac za Deda Mrazov ne dolazak i njegovo zaleđivanje. Ko je istvari zaledio Deda Mraza…..Da li će Deda Mraz ipak stići do Zaleđenog  Kraljevstva i ko njemu pomaže u snežnim nevoljama ostaje da sami otkrijete…

Pogledajte kako to izgleda i naše kostime:

Režiju i tekst: Slaviša Trajković

Kostimi:  Biljana Ilić

Muzika: Poznate dečije pesmice o Deda Mrazu

Scenografija: Slaviša Trajković

U predstavi “Deda Mraz u Arandelu” igraju: Ivona Momirović (Elsa), Lena Cvetković (Ana), Slaviša Trajković (Hans I Olaf) i Saša Simanovcić (Deda Mraz)

 

Pišite na Viber
060 615 11 60