Rođendani

Rođendani

U kalendaru svakog deteta rođendan zauzima posebno mesto. To je najsrećniji dan za svako dete i potvrda odrastanja za njihove najbliže. Pozitivne emocije, pokloni, lepe reči, želje i što je najvažnije – mnogo dragih lica na jednom mestu. Da bi događaj bio kompletan i nezaboravan, izuzetno je važna ZABAVA tj pažljivo osmišljen i realizovan program animacije dece. Ukoliko želite takav rođendan onda je potrebno pozvati Animatorsku Trupu Šašava Družina.

Kao što i samo ime kaže u našoj Trupi smo svi pomalo ŠAŠAVI a upravo je to potrebno da Vaš Rođendan bude zanimljiv i da se o njemu dugo dugo priča. Zabavićemo Vas na razne načine i znamo da ćemo Vas nasmejati do suza. Uz razne fire, trikove, gegove, neizbežne su igrice, modelovanjem balona, crtanjem po licu i sl. Kao za kraj obično nikako ne smemo zaboraviti na muziku koja je sastavni deo naše trupe a i naravno Vašeg rođendana.  Na kraju se sva zabava pretvara u predivnu žurku uz predivnu muziku i koreografijice prilagodjene uzrastu dece, pa čak nam se pridruze i oni koji sebe ne smatraju decom.

Čime Vas sve zabavljamo:

Naša ŠAŠAVA DRUŽINA se za Vas potrudila i okupila sve same profesionalce.  

Pored animacije bavimo se i imamo stručna lica iz raznih oblasti koje Vas a naročito Vaše mališane mogu oduševiti. Evo čime se sve bavimo i u cemu smo pravi proifesionalci.

Modeliranje balona
Baloni od sapunica
Iscrtavanje lica
KREATIVA RADIONICA
ŽONGLIRANJE
ŠTULE
Skaklica – Dvorac na naduvavanje
DEDA MRAZ
Svadbe, Krštenja i ostale Proslave

Sasavko-Rodjendani-01Ukoliko ste se odlučili da stanete na ludi kamen ili možda organizujete neku drugu vrstu proslave (krštenje, godišnjicu ili proslavu nekog Eventa) zmano da želite da se opustite sa svojim gostima i da vam taj dan svima ostane u dugom sećanju ali pitanje je da li je to baš tako i sa mališanima, najmlađim vašim gostima koji su vam uveličali proslavu ili možda Vašoj deci. E upravo Naša Animatorska i Pozorišna Trupa „ŠAŠAVA DRUŽINA“ Vama nudi idealno rešenje za te događaje. Mi smo tu da mališanima nimalo ne bude dosadno a ako njima ne bude dosadno onda ćete i vi ostali uživati.

Ono što deca na takvim proslavama najviše vole jeste IGRA. Za to su zaduženi naši profesionalni animatori a nazabavnije je uz klovna ŠAŠAVKA.

Pored ŠAŠAVKA predlažemo shodno vašim mogunostima:

  • SKAKALICA
  • Iscrtavanje lica,
  • Kreativna radionica
  • Baloni od sapunica
  • ŠtuleMASKOTE

Najlepše i najslađe na ovakvim proslavama je naravno TORTA. Naš tim je tu da taj deo proslave ostane svima u sećanju jer se trudimo da i za vreme torte budemo zabavni i nasmejemo sve prisutne. Najveće oduševljenje je kada se za vemene torte pojave MASKOTE omiljenih dečijih likova i junaka.

Na vama je da izaberete šta sve želite i da platite a sve ostalo je na nama.

Pišite na Viber
060 615 11 60