Rođendani

Rođendani

U kalendaru svakog deteta rođendan zauzima posebno mesto. To je najsrećniji dan za svako dete i potvrda odrastanja za njihove najbliže. Pozitivne emocije, pokloni, lepe reči, želje i što je najvažnije – mnogo dragih lica na jednom mestu. Da bi događaj bio kompletan i nezaboravan, izuzetno je važna ZABAVA tj pažljivo osmišljen i realizovan program animacije dece. Ukoliko želite takav rođendan onda je potrebno pozvati Animatorsku Trupu Šašava Družina.

Kao što i samo ime kaže u našoj Trupi smo svi pomalo ŠAŠAVI a upravo je to potrebno da Vaš Rođendan bude zanimljiv i da se o njemu dugo dugo priča. Zabavićemo Vas na razne načine i znamo da ćemo Vas nasmejati do suza. Uz razne fire, trikove, gegove, neizbežne su igrice, modelovanjem balona, crtanjem po licu i sl. Kao za kraj obično nikako ne smemo zaboraviti na muziku koja je sastavni deo naše trupe a i naravno Vašeg rođendana.  Na kraju se sva zabava pretvara u predivnu žurku uz predivnu muziku i koreografijice prilagodjene uzrastu dece, pa čak nam se pridruze i oni koji sebe ne smatraju decom.

Čime Vas sve zabavljamo:

Naša ŠAŠAVA DRUŽINA se za Vas potrudila i okupila sve same profesionalce.  

Pored animacije bavimo se i imamo stručna lica iz raznih oblasti koje Vas a naročito Vaše mališane mogu oduševiti. Evo čime se sve bavimo i u cemu smo pravi proifesionalci.

Modeliranje balona

Svako dete bilo malo ili veliko ili ono najveće (mislimo na roditelje) ostaju bez reči kada na kraju rođendana krenu pokloni (modeliranje balona) i rado bi svako od njih da dobije još koji. Posebno kada im poklonite čarobni balon koji je modeliran u njihovu omiljenu figuru. U trenutku kada dete dobija balon na poklon, na njegovom licu će se stvoriti čarobni osmeh koji će trajati jako dugo!
Ne samo deca već i odrasle razvesele baloni koje naprave vešte ruke Animatora iz Šašave Družine u svega nekoliko pokreta i koji imaju oblike omiljenih životinjica, prelepih cvetića, veselih leptirića ili veoma oštrih mačeva, opasnih pištolja i pušaka i ….

Baloni od sapunica
Iscrtavanje lica
KREATIVA RADIONICA
ŽONGLIRANJE
ŠTULE
DEDA MRAZ
Svadbe, Krštenja i ostale Proslave
Pišite na Viber
060 615 11 60