Škola fudbala FK „Dugi“

„Škola fudbala Gugi“ je sportska organizacija osnovana kao udruženje dobrovoljno učlanjenih ljubitelja fudbalskog sporta i drugih građana radi zadovoljenja njihovih ličnih i zajedničkih interesa u oblasti sporta i razvoja fizičke kulture.

Jedan od osnovnih nedostataka u radu sa decom je težnja trenera fudbala da se ranom specijalizacijom i orjentacijom ka takmičenju postižu takmičarski ili ekipni rezultati, koji neminovno zapostavljaju individualni razvoj dece, koja se nalaze na samom početku sticanja bazičnih navika za bavljenjem fudbalskim sportom.

Naši stručni, motivisani i vredni trenerii , su u prilici da prenose svoja znanja i iskustva koja su stekli igranjem fudbala, kao i iz svoje fudbalske prakse u radu sa najmlađim uzrasnim kategorijama. Takođe prenose svoja znanja i iz oblasti koje su direktno vezane za fudbalsku igru i to iz: tehnike fudbala, taktike fudbala i fizičke pripreme, …
Cilj je da zadovolje osnovne psihološke i sociološke potrebe dece od 5 do 10 god. kroz školu fudbala i druženjem. I da kroz fudbalsku igru formiranjem pravilnog shvatanja fudbalskog sporta i fer-pleja, kao i trajno podsticanje dece da fudbalske aktivnosti postanu deo njihovog svakodnevnog života.
Akcenat u radu usmeren je ka osnovnim fudbalskim znanjima i sposobnostima koje se ogledaju u veštini baratanja loptom ili specifičnom osećaju za loptu i razvoju intelektualnih sposobnosti koje se ispoljavaju kroz rešavanje situacija koje se pojavljuju u veoma dinamičnoj fudbalskoj igri

Iskreno Vam želim da provedete prijatne trenutke u „Školi fudbala GUGI“.

Gde se nalazimo?

Škola fudbala Gugi nalazi se u najlepšem delu grada Zemuna, u neposrednij blizini Altine i Nove Glenike.( kod okretnice 17 ) Objekat u kome se održavaju treninzi nalazi se na samoj obali Dunava u ulici Cara Dušana 266a.

Škola fudbala FK Gugi
061 765 44 44
060 765 44 04

WWW.SKOLA-FUDBALA.COM

Pišite na Viber
060 615 11 60