Gde proslaviti rođendan tinejdžera

Stariji rođendanci su zahtevniji od mlađih, zbog čega je potrebno pažljivije isplanirati proslave njihovih rođendana i učiniti ih jedinstvenima. Evo naših predloga…

Planiranje rođendanske proslave za dete nije naročito komplikovano kada je ono mlađeg uzrasta. Sve što je potrebno su slatkiši, neverovatna torta, maštovita dekoracija i zabavne igre, a svaka mama ima ove veštine u malom prstu. Kada tome dodamo najbolje drugare malog slavljenika – zabava je zagarantovana!

Međutim, kada deca bace u stranu plišane mede i postanu tinejdžeri, nešto je teže osmisliti idealnu proslavu rođendana. Oni još uvek nisu odrasli iako se svojski trude da tako deluju, ali nisu ni mališani. Njima je uvek potrebno da se izdvoje nekom svojom posebnošću i neobičnošću, a rođendanska žurka je idealna prilika da pokažu koliko su originalni. Uz to, budući da se radi o posebnom danu, neophodno je da taj bude zabavan i ispunjen osmesima.

Najbolji način da proslava starijeg rođendanca bude drugačija od ostalih i da se dugo pamti jeste da zabava bude organizovana na nekom zanimljivom mestu. Srećom, sve je više rešenja koja su, ujedno, moderna i pristupačna i nude brojne mogućnosti za zabavu. Pogledajte gde sve tinejdžeri mogu proslaviti dan svog rođenja.

BIOSKOP

Ukoliko se na dan rođendana vašeg tinejdžera u bioskopima prikazuje fim koji on i njegovi drugari žele da gledaju, rezervišite karte na vreme i omogućite slavljeniku i njegovom društvu nezaboravan provod uz kokice, sokove i mnogo smeha… Pre nego što pripremite karte, postarajte se da odvojite vreme kako biste i sami odgledali film i uverili se da je prikladan za uzrast vašeg deteta i njegovih gostiju

AVANTURISTIČKI PARK

Baš kao i u slučaju bioskopa, ovakav vid proslave rođendana obradovaće i dečake i devojčice. U skladu s time šta vašeg tinejdžera zanima i u čemu uživa, rezervišite termine i opremu za penjanje po zidu, pejntbol i slične zabavne aktivnosti. Takva zabava podrazumeva fizičku aktivnost, igru i saradnju između drugara i podstiče takmičarski duh, zbog čega će se o njoj dugo pričati među gostima proslave.

KUGLANA

Kuglanje je veoma popularno u svetu, dok se unašoj zemlji pojavilo tiho, na mala vrata i još uvek nije stiglo do srca zaljubljenika u sportove. Zbog toga je rođendanska zabava idealna prilika da svog tinejdžera i njegove prijatelje upoznate s ovakvim vidom relaksacije. Rezervišite termin i opremu u najbližoj kuglani, neka se gosti vašeg rođendanca podele u timove, postarajte se da su im sve vreme pri ruci grickalice i osveženje i posmatrajte slavljenika kako uživa u prelepom danu.

 

PLESNI STUDIO

Sve devojčice uživaju u plesu, ali i neki dečaci – koliko god to poricali. Proslava rođendana može se proslaviti u nekom plesnom studiju koji je uređen formalno, pri čemu bi trebalo obavestiti goste da se obuku za ples. Preporučite gostima da dođu u parovima, pokušajte da dovedete instruktora plesa koji će mališanima pokazati nekoliko plesnih pokreta i priredite takmičenje u plesu!

LEDENA DVORANA

Moguće je zakupiti termin u nekoj od ovakvih hala, gde će slavljenik i njegove zvanice imati priliku da klizaju, igraju hokej i zabavljaju se na najrazličitije načine!

SPORTSKI DAN

Na nekoliko sati možete rezervisati teren za fudbal, košarku, odbojku ili sve popularniji tenis, podeliti goste u timove i omogućiti im da uživaju u zabavnom danu na svežem vazduhu, gde će se baviti fizičkom aktivnošću i družiti se. U poluvremenu ili pauzama mečeva, obradujte goste prijatnim osveženjem, a nakon utakmica je vreme za tortu i slano posluženje!

SPA CENTAR

Postoji li (starija) tinejdžerka koja se neće oduševiti čitavim danom manikira, pedikira, nanošenja maski od kojih će koža biti mekana, sve vreme smejući se sa svojim najboljim prijateljicama? Mame devojčica obradovaće na ovaj način svoje male slavljenice zabavnim i opuštajućim danom, a svim njenim drugaricama će ova originalna proslava rođendana zauvek ostati u sećanju.

ŽURKA KOD KUĆE

Tradicionalni način proslave rođendana, ipak, može biti dobra ideja. Uz zanimljivu dekoraciju i posluženje, on može biti podjednako nezaboravan kao bilo koja od pomenutih vrsti proslava. I u kući se mogu prirediti različite zabavne igre, zbog kojih će provod biti nezaboravan.

 

 

 

IZVOR:

WWW.YUMAMA.COM

Pišite na Viber
060 615 11 60