Trčim da svetu poručim

Prošle godine je započeta a pošto se dopalo onima kojima je i namenjeno Deci sa invaliditetom, i pokazalo višestruko opravdanim, to nas i obavezuje da nastavljamo sa organizovanjem manifestacije Dečje sportske igre – „Trčim da svetu poručim“ a sa željom da to postane i jedna lepa tradicija i da stalno okuplja sve više učesnika.

Pošto se pre svega zbog njih i organizuje, onda i nije slučajno što je kao termin za održavanje ove godine izabran ponedeljak, 01. jun, jer to je datum kada se i ne samo kod nas obeležava „Svetski dan deteta“ kao što je cilj da se uključe deca ne samo iz Beograda već i iz cele Srbije.

U ponedeljak, 01. juna, na stadionu „ FK Partizan“ u Beogradu, sa početkom u 10,00 sati održane su Dečje sportske igre – „Trčim da svetu poručim“, učesnicima je priređen raznovrsni sadržaj a organizatori su: Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda i Sportski klub OSI „Pobednici“ dok je pokrovitelj već osvedočeni prijatelj najmlađih i naše populacije Kompanija „Delta holding“.

Zahvaljujemo se Ekipi „SPORT UŽIVO“  koja omogućuje da takmičenja mogu da se prate uživo preko njihovoh sajta.

U trci je učestvovao i Klovn Šašavko. Iako je poslednji prošao kroz cilj dobio je i on medalju jer kako kaže jedan od učesnika: “ Važno je da trčiš i svetu poručiš a ti ŠAŠAVKO si uvek sa nama i svima lepo poručuješ da i oni nama dođu sledeći put da nas ima više i biće nam još draže“.

Nadam se da sam uspeo bar na trenutak nekoga da usrećim,  drago mi je da sam bio deo ovog druženja i želim da pozdravim sve moje drugare i da im obećam da ćemo se vidimo opet i da im poručim:“ Trčite, krećite se (naravno svako na svoj nacin) ali nikako nemojte DA STAJETE“. Pozdravlja Vas Vaš Klovn ŠAŠAVKO do sledećeg druženja!!!

Zahvaljujemo se Ekipi „SPORT UŽIVO“  koja omogućuje da takmičenja mogu da se prate uživo preko njihovog sajta.

Posebno Hvala ide Predragu Križan koji se potrudio da nama u sećanju ostanu ove divne fotografije i naravno Našem Dragom Voditelju Milošu Maksimoviću.
Još jednom Hvala svima !!!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60