Sportakusov rođendan za Anđelu

Sportakus je kao uvek bio human tako je i ovog puta rešio da svoj najlepši dan „ROĐENDAN“ podari nekome kome je to potrebno. Organizovana je proslava njegovog rođendana u najvećoj igraonici Dreamland u ŠC Stadion.
Bio je to najveći MASKEMBAL a gosti su umesto poklona Sportakusu priložili dobrovoljni prilog koji je išao za pomoć maloj Andjeli Janković.

Ko je Anđela Janković?

Anđela Janković nije obična devojčica pa tako ni njena životna priča nije obična i svakodnevna. Roditelji i svi kojima se ova malena uvukla u srce sasvim neprimjetno i nenametljivo svakako bi voleli da je ona jedna od onih običnih devetogodišnjakinja koje idu u školu, igraju se sa ostalom decom a svoju posebnost iskazuju dobrim ocenama, pristojnošću, kroz igru i smeh. Na žalost Anđela se u svojoj drugoj godini života suočila sa bolešću od čijeg naziva strepimo svi mi: tumor na mozgu. U oktobru 2012.g. operisana je u Turskoj kada je uz velike napore prikupljeno 38.000 USD. Od tada boravi u Istanbulu i odlazi na hemioterapije. Da bi se ovo dugotrajno i bolno lečenje uspešno završilo nedostaje naravno NOVAC.
Samo novim akcijama i donacijama možemo pomoći Anđeli.
Naš Anđelak, naš Roky, dobija bitku za bitkom. Pred njom su mnogi izazovi i mnoge borbe u kojoj joj je potrebno mnogo snage. U nju verujemo jer je dokazala da može ostvariti svoje snove i da u životu bude neko o kome ćemo pričati sa ponosom što smo bili uz nju kad joj je to bilo najpotrebnije. Potrebni smo joj i sada i u budućnosti. Ako želimo da budemo gosti na najvećoj zurci na Balkanu, Anđelinoj žurci, moramo svim snagama da se potrudimo i pomognemo. Jer ljubav je to, a od nje nema ništa jače.

Ukoliko želite da pomognete našoj Anđeli informacije imate na Fb strani „Pomozimo Janković Anđeli“

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60