Šašavko za Dom Zdravlje Rakovica

Klovnovi Šašavko i Blesavko su još jednom pokazali svoju humanost i odazvali se Humanitarnoj Akciji Pomozimo Domu Zdravlja „Rakovica“!!!

Dom Zdravlje „Rakovica“ je tokom poslednjih poplava pretrpeo ogromnu štetu. Stim ciljem je Kancelarija za mlade Opštine Rakovica u Subotu 23.avgusta sa početkom u 18č organizovala zabavu za najmladju ispred Mc Donaldsa na Vidikovcu. Okupljeni gradjani su sa svojim mališanima mogli da uživaju u prigodnom programu koji su izveli Madjioničari Piksi I Zeka kao i u zabavi sa Animatorima iz Trupe Čigra. Prisutni su uživali i u predstavici za najmladje koju su izveli članovi Trupe ZOZO. Tokom trajanja programa mališani su se mogli crtati po licu i družiti se sa maskotama iz Maslačkovog Studia. Klovnovi Svitac, Pusko i Šašavko su zabavljali mališane i pravili im razne figurice od balona a prisutni su shodno svojim mogućnostima priložili novac za popravku oštećenog Doma Zdravlja koji je svima nama neophodan.

Hvala svima koji su došli i pomogli koliko su mogli. Budite i Vi humani i pomozite! Naše MALO nekome će značiti MNOGO!!!

Evo malog delića kako je to bilo!!!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60