Šašavko i Naxi Radio na 20. Dečijem sajmu

Jubilarni Polimark  dečiji sajam proslavio je svoj dvadeseti rođendan u hali 3 Beogradskog sajma, od 06. do 08. oktobra. Ulaz je bio besplatan, a mališane su uzivali u odličnoj zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji su obeležili ovu manifestaciju.

Najmađi posetioci su mogli da uživaju u velikom broju besplatnih kreativnih radionica likovnog, muzičkog, programiranja, zatim družiti se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu se predstavio Teniski savez Beograda, Sportski savez Srbije, kao i Tatami poligon borilačkih veština, gde su se predstavili borilački klubovi, a naravno u ovom sportu mogli su da se oprobaju i svi mališani koji su to želeli.

Kao i svake jeseni, u okviru štanda JP „Gradsko stambeno“ mališane je dočekala Vila Liftila sa kojom su se družili sva tri dana, a na sajmu su se upoznali i sa programom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija pod nazivom „Pametno i bezbedno“ u okviru koga su naučili kako da se zaštite na Internetu.

Proslavu jubilarnog dvadesetog rođendana Polimark dečijeg sajma obeležičo je puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark i Frikom.

Animatorska i pozorišna trupa „ŠAŠAVA DRUŽINA“ i Klovn ŠAŠAVKO su se ovog puta družili sa mališanima na štandu NAXI Radia.

O tome možete pročitati i na sajtu NAXI Radia.

„NAXI štand okupio celu porodicu“

Hvala Naxi na dugogodišnjoj predivnoj saradnji.

Kako je to izgledalo zakljucite sami.

Pišite na Viber
060 615 11 60