Šašava Družina na 17. Polimark Dečijem sajmu

Nastavljena je dugogodišnja saradnja sa Dečijim sajmom. Naša Animatorska i pozorišna trupa ŠAŠAVA DRUŽINA je opet bila promoter Dečijeg sajma po vrtićima. Naši Maša i Meda su obisli blizu 30-tak vrtića.

Na proteklom 17. dečijem sajmu 6., 7. i 8. maja Naxi kutak je bio najveseliji štand zahvaljujući Šašavoj družini.Svaki posetilac Naxi kutka, imao je priliku da se fotografiše sa omiljenim junakom i uspomenu ponese u Naxi ramu.

Pogledajte kako je to bilo na Naxi Štandu!!!

Naša Animatorska i pozorišna trupa „ŠAŠAVA DRUŽINA“ je i na samom sajmu učestvovala sa raznim predstavama i nastupima na glavnoj bini. Najpre je u Petak 6.maja nakon otvaranja mališane zabavljao Klovn Šašavko a istog dana sa mališanima je vezbao i njihov omiljeni superjunak Sportakus. Subota 7.maj je bila dan za Magiju pa smo izveli predstavu „ČAROBNI ŠTAPIĆ“. Nedelja 8. maj je bila namenjenima ljubiteljima Zaleđenog kraljevstva. Po prvi put u Srbiji pojavili smo se u novim kostimima iz II dela Frozena (Frozen Fever) na oduševljenje publike, ali to nije bilo sve u našoj novoj predstavi pod nazivom „USPAVANA ELZA“ pojavili su se i gosti iznenađenja Veštica Grdana i Superheroj modernog vremena Spiderman. O oduševljenju se samo moze nagađati.
Najveća dečija manifestacija u regionu uspešno je završena u hali 3 Beogradskog sajma. XVII Polimark dečiji sajam posetilo je preko 30 hiljada ljudi, a svečanom otvaranju prisustvovali su: zamenik gradonačelnika Beograda, Andreja Mladenović; košarkaški trener, Božidar Maljković; zatim zamenik ministra u sport u Ministarstvu omladine i sporta, Uroš Zeković i Dane Korica iz Sportskog saveza Srbije.

Pogledajte kako je sve to izgledalo !!!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60