Sanke Deda Mraza – Humanitarna akcija

Novogodišnji praznici su sinonim za veselje, radost, novogodišnju čaroliju, dane kada je porodica na okupu. Kroz porodičnu povezanost i tradiciju dete razvija sopstveni identitet, emocionalnost, socijalizaciju i osećaj pripadanja i tako zadovoljava potrebe za osećajima ljubavi, poštovanja, uvažavanja i prihvatanja.

Sanke Deda Mraza su najveća manifestacija koja unosi novogodišnju čaroliju u trinaest ustanova. Deda Mraz, Baba Mrazica i patuljci svake godine vredno pripreme preko 2,000 poklona za decu sa smetnjama u razvoju.

Novogodišnji spektakl i predstava počinju u glavnom holu doma i nastavljaju se u sobama, gde Deda Mraz posećuje decu koja nisu u mogućnosti da prisustvuju glavnoj zabavi.

Od 2003. godine i deca sa smetnjama u razvoju koja žive bez roditelja imaju mogućnost da uživaju u Novogodišnjim praznicima kao i sva druga deca što i jeste cilj manifestacije koju organizuje udruženje Mali Veliki ljudi.

Karavan Sanke Deda Mraza je nakon praznika ponovo nastavio obilazak ustanova za decu sa smetnjama u razvoju. Obišli su domove u Subotici i Veterniku i odneli poklone za sve korisnike. Naši drugari iz ŠAŠAVE DRUŽINE su se pridružili manifestaciji i održali fantastične novogodišnje predstave za korisnike domova! Veliko hvala!

Veliko Hvala Našim Prijateljima iz Udruženja Mali Veliki Ljudi koji se nesebično trude da ovoj deci pruže koliko je u njihovoj moći. Mi smo tu da i njih podrzimo u njihovim Humanitarnim akcijama jer svima nama Naše malo nekome znači jako puno.

Fotografija sa ovih akcija nemamo zbog privatnosti te dece al verujte nam jako nam je bilo lepo i svi smo bili srecni.

Za nas su ti dani posebni jer su to ustvari dani prave istinske i iskrene ljubavi. 

Još jednom Veliko Hvala drugarima iz posecenih ustanova a ponajvise drugarima iz Udruženja VELIKI MALI LJUDI!!!!

Pišite na Viber
060 615 11 60