Proslava 3.rođendana Dreamland igraonice!

U ponedeljak, 01.08. Dreamland igraonica je još jednom pokazala zašto je najbolja igraonica u gradu.
Uz bogat program i fenomenalne sponzore , Dreamland igraonica je sa svojim prijateljima proslavila svoj 3. rođendan.
Više od 200 mališana je, na samom ulazu u igraonicu, dočekano sa poklonima sponzora kao što su PEZ i Chupa Chups, dok je IMLEK delio čokoladno mleko sa ukusom lešnika.
U takmičenjima kao što su muzičke stolice i karaoke, deca su osvajala besplatne karte za igranje u GAME PUB-u, mesečne i dnevne karte za igraonicu, dok je pobednike vrednim nagradama nagradio TC Stadion.
Pobednike turnira u fudbalu nagradio je FK Voždovac svojim dresovima a nagrade je podelio Miloš Pavlović, igrač pomenutog kluba. Mali fudbaleri imali su prilike da se druže i sa Sašom Ilićem, proslavljenim fudbalerom FK Partizan.
Igraonica Dreamland je ove godine mislila i na one starije, pa je tako održana i trka u džakovima za roditelje. Pobednici su osvojili vredne vaučere kafea Cofee & Love, dok je Šašava družina sve učesnike trke nagradila velikim popustima na naše usluge.
Najviše interesovanja privuklo je takmičenje u jedenju lubenice, gde su takmičare nagradili tortom, besplatnim rođendanom u igraonici i mesečnim kartama za igraonicu.
Nakon fantastične predstave Frozen u izvođenju naše Šašave družine, goste igraonice zabavljali su mađioničari Piksi i Zeka i naravno Naš Klovn Šašavko.
Duvali smo svećice, pili čokoladno mleko i jeli slatkiše sa slatkog stola, a žurka je potrajala do samog zatvaranja igraonice.
Poželeli smo im sve najlepše I još mnogo, mnogo ovakvih rođendanskih proslava i nastavak naše divne saradnje.

Ukoliko ste propustili ovaj rođendan pogledajte kako je to bilo.

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60