…priča se uz Naxi & Story savršen vikend nastavila na Adi…

Nastavljen je četvrti po redu Naxi & Story Savršen vikend u kafeu „Koketa“ na Makiškoj strani Ade Ciganlije.

Svi oni koji nisu bili u mogućnosti da posete kafe „Koketa“ i na licu mesta uživaju u čarima Savršenog vikenda, dešavanje su mogli da prate uživo putem emisije „Savršen vikend“ na Naxi radiju koju vodi Dejan Avramović.

Kao i do sada najveću pažnju privukao je dolazak poznatih, koji su rešili da vikend provedu u opuštajućoj atmosferi Savršenog vikenda.Savrsen vikend su posetili Danijela i Stefan Buzurovićem, Brankica Sebastijanović, Vesna Dedić, Nevena Božović, Ana Mitić, Tijana Pečenčić, Slavko Beleslin, Ana Stanić, Tamara Paunović, Ljuba Bulajić, Zika i Jelena iz grupe „Zana“, Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević, Iva Štrljić, Ivana Drobnjaković, Marina Kotevska, Bojana Stamenov, Nigor, Marina Kotevski, Milena Vucic, Željko Vasić, Dejan Petrović, Jelena Tomašević, Mari Mari, Drina Pešić, Katarina Rašić,Petar Grašo, Beogradski bend „Neverne bebe“,Vanja Bulić, Jelena Gajšek, Ana Bebić, Dragana Grnčarski, Željka Zebić i mnogi drugi.

Kao i do sada, posetioci su zahvaljujući Naxi radiju, Story magazinu i prijatelju projekta Oriflame-u , uživali u sjajnom besplatnom programu. Oriflame je za sve posetioce obezbedio testiranje i preporuku parfema prema tipu ličnosti, dok se salon Wizard pobrinuo da sve dame Savršeni vikend napuste sa novom frizurom i sređenim nokitma, zahvaljujući besplatnim tretmanima frizera i manikira.

Sa gostima i posetiocima se družila BigPizza. Omiljena pizza mnogih stigla je sa herojem grada Bigy-jem, novim proizvodima i brojnim poklonima za sve posetioce restorana „Koketa“. Najmlađi fanovi crtali su svoju omiljenu pizzu i fotografisali se sa Bigy-jem u velikom BigPizza ramu. Poznate ličnosti su, kao i prethodne subote, uživale u novim BigPizza ukusima.

Radionica pravljenja nakita i Školica sporta Activty centar organizovali su interesantan sadržaj u kome su posetioci mogli aktivno da učestvuju, nauče nove interesantne tehnike i steknu novo hobi.

Dok je za decu bio organizovan poseban program u kutku za decu, roditelji su mogli da se opšte uz relaksirajuću masažu Beauty Centra Harmony, ali i da saznaju šta im zvezde poručuju za predstojeći period zahvaljujući astrologu Suzani Cvetuljski.

Mališani su imali piliku da u Školici lepog govora ovladaju osnovnim tehnikama besedništva zahvaljujući dr. sc Maji Kostić.

Igraonica Kamičak organizovala crtanje po licu, jednu od omiljenih zabava za decu.

Krtatak kurs Dekupaža za decu održala je Anđela Zebić.

Poznati brend „Bonatti“ organizovao je modni performans u okviru Story-Naxi Savršenog vikenda na Adi u kafeu „Koketa“ koji je privukao pažnju brojnih posetilaca.

Performans sa elementima plesa, glume i šaljive igre izvodili su Iva Štrljić, glumica i spisateljica, Ivana Drobnjaković, voditeljka Naxi radija, Marina Kotevska, voditeljka, Nigor, pevač, kao i profesionalni baletski igrači i zaštitna lica brenda „Bonatti“.

I naravno na oduševljenje najmlađih Savršen vikend je posećivao Klovn ŠAŠAVKO i Animatori iz njegove „ŠAŠAVE DRUŽINE“.

Kako je to sve izgledalo prenosimo i Vama zahvaljujući nama dragoj Željki Dimić koja je svojim bistim i kristalno čistim okom sve to zabeležila. Još jednom Željka Hvala a naravno Hvala i Naxi Radi-u, Hvala Story Magazinu, Hvala Koketi i Hvala Svima koji su deo ovog tima.

Na kraju ne ostaje nam ništa drugo nego da vam poručimo posetite kafe Koketa svakog dana a posebno vikendom od 11 do 17 časova, jer…priča se uz Naxi & Story savršen vikend nastavlja!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60