Počeo Naxi & Story Savršen vikend

U subotu, 9. maja održan je prvi dan ovogodišnjeg Naxi & Story Savršenog vikenda u kafeu „Koketa“ na Makiškoj strani Ade Ciganlije.

Kao i proteklih godina, veliku pažnju privukao je i dolazak poznatih ličnosti, koje su bile spremne da otkriju kako zamišljaju svoj savršen vikend, fotografišu se sa posetiocima i u emisiji „Savršen vikend“ iz Naxi studija na otvorenom pokrenu brojne interesantne teme. Ove subote družili smo se sa voditeljskim parom Danijelom i Stefanom Buzurovićem, glumicom Brankicom Sebastijanović, Vesnom Dedić, spisateljicom, Nevenom Božović, pevačicom i Anom Mitić, voditeljkom.

Za sve posetioce organizovan je bogat program od 11 do 17 časova zahvaljujući prijateljima projekta: Oriflame i BigPizza.

Proleće je pravo vreme za ulepšavanje, pa su tako pripadnice lepšeg pola, zahvaljujući Oriflame-u mogle da uživaju u besplatnim tretmanima lakiranja noktiju i masaži ruku, ali i da se informišu o njihovim proizvodima iz segmenta dekorative. Prvi sunčani dani kao stvoreni su za promenu ishrane i regulisanje telesne težine, stoga je nutricionistkinja Jovana Srejić razgovala sa posetiocima i delila porebne savete. A kakav bi Savršen vikend bio bez opuštajuće masaže? Beauty Centar Harmony pobrinuo se da uživamo u dobroj relaksirajućoj masaži, dok su pobornici astrologije mogli da saznaju da li su im zvezde naklonjene ovog proleća zahvaljujući astrologu Suzani Cvetuljski.

Za savršeni vikend na Adi pobrinula se i BigPizza. Ovog puta najbolja pizza u gradu stigla je zajedno sa Bigy-jem, omiljenim herojem svih mališana. Osim zabave i sjajnog ukusa BigPizza-e, posetioci su pravili Big selfie, a najveštiji pronalazači BigPizza Frame-a osvojili su vredne i ukusne poklone.

Dok su roditelji uživali u ispijanju kafe i tretmanima, za najmlađe je u Kutku za decu organizovan sjajan program. Oriflame je mislio i na najmalđe posetioce, za koje su organizovane brojne nagradne igre – slaganje slagalica, igra memorije i face painting. Kutak je posetio i omiljeni dečiji klovn Šašavko, koji je kao i uvek doneo mnogo balona i smeha! Radionice „U susret proleću“,“Kamičak“ i „Radionica pravljenja nakita Isidore Kemiveš“ omogućili su svim posetiocima da se sjajno zabave, nauče nešto novo i otkriju čari pravljenja nakita i modeliranja gline.

Svi oni koji nisu bili u mogućnosti da posete kafe „Koketa“ i na licu mesta uživaju u čarima Savršenog vikenda, dešavanje su mogli da prate uživo putem emisije „Savršen vikend“ na Naxi radiju koju vodi Dejan Avramović.

Uz Naxi & Story svaki vikend je savršen!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60