Održan seminar “Roditelj za primer” u organizaciji JCI Beograd

U okviru 4 sata kvalitetnog programa, roditelji i njihovi mališani su vežbali, crtali, smejali se i učili. Sa seminara smo izašli nadahnuti, motivisani i pokrenuti razmisljanjima o pravilnom vežbanju, zdravoj komunikaciji, tumačenju ponašanja naše dece i kako da učimo i razvijamo se kao porodica.
Veliko hvala Lokalnoj komori JCI Beograd koja je organizovala ovaj projekat i seminar pod nazivom “Roditelj za primer” .

Oni su se zahvalili glavnom partneru Dečijem kulturnom centru Majdan, kao i svim ostalim  saradnicima i partnerima koji su im pomogli da realizuju zaista divno druženje: Klovnu Šašavku i Šašavoj Družini, Merkatoru i ROSI, Školi sporta „Sport kids“ Beograd, Milici Novković, Marini Brasić, Bojani Jevtić, Predragu Đorđeviću i Sandri Jovanović Đorđević.
Možemo reći da je njihov prvi projekat na temu edukacije i razvoja porodice prošao uspešno na zadovoljstvo svih i učesnika i organizatora. Kako su man rekli oni će nastaviti sa radom i podizanjem svesti o učenju i aktivnom radu roditelja sa decom radi njihog pravilnog razvoja.

Mi  ŠAŠVA DRUŽINA se još jednom zahvaljujemo na ukazanom poverenju i nadamo se da je naše prisustvo opravdalo NAŠE IME koje sa ponosom nosimo.

Pogledajte kako je to bilo i šta ste propustili!!!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60