Naxi OAZA 2014 i Klovn Šašavko

Malo po malo i polako privelo se kraju još jedno Naxi druženje u prelepom ambijentu Naxi OAZE u atrijumu Delta CITY-a.

Prošlo je mesec dana i primetili smo da ste poštovani Naši, svi uživali u onome što smo Vam priredili.

naxi-oazaBilo je tu predivnih koncerata, druženja sa poznatima, malo ste se šminkali i uredjivali, pomalo opuštali slušajući prelepu muziku bilo uživo bilo sa talasa našeg NAJBOLJEG Radia-Naxi Radia, nešto ste i okusili iz Naše dobro poznate „Bakine tajne“. Ali ono što smo primetili u Naxi OAZI jeste to da su najmlađi najviše uživali. Pored svakodnevnih aktivnosti koji su koje su bile fenomenalne zahvaljući kreativnoj Dadi (devojka koja je svakog dana bila u dečijem kutkiu)

I Mi Animatori smo Vas s vremena na vreme posećivali i družili se sa vama. Iz Naše animatorske trupe Klovn ŠAŠAVKO je veoma često boravio u OAZI i družio se sa najmlađima. On je decu podučavao pravljenju raznih figurica od balona, iscrtavao im lica, igrao se i zabaljao ih na razne načine. Pored toga Naša animatorska Trupa „ŠAŠAVKO i Drugari“ izvela je i nekoliko predstava. Predstave koje su izvedene bile su : „Petar Pan i Čarobna svetlost“, „Šašavkov Magic SHOW“ i „Sportakus i Rođendanski poklon“. Možemo se pohvaliti da su naše predstave baš bile posećene a sve to zahvaljujući Vama dragi naši. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u galeriji slika.

Još jednom želeli bi smo u ime Naše Animatorske družine „ŠAŠAVKO i Drugari“ da se zahvalimo organizaciji NAXI Radia na ovako prelepoj manifestaciji i što su nama i ove godine pružili šansu da budemo deo ovog NAJBOLJEG TIMA!!!

Za one koji nisu bili u mogućnosti da se družimo ne brinite uskoro će biti opet prilike ako ne pre eto nama uskoro novog leta i opet NAXI…

Pratite nas na sajtovima ili SLUŠAJTE NAXI Radio i saznaćete kada su nova druženja jer mi smo tu upravo zbog Vas!!!

OPUSTITE SE I UŽIVAJTE gledajući kako je to bilo!!!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60