Maskenbal i Frozen na Naxi OAZI


U nedelju, 5. jula Naxi Oazu posetili su brojni mališani koji su sa roditeljima uživali u velikom maskenbalu i dečijoj predtavi „Šašavkovo zaleđeno kraljevstvo“.

Druženje u Naxi Oazi započelo je predstavom „Šašavkovo zaleđeno kraljevsko“, koju su dečiji omiljeni klovn Šašavko i njegova ekipa animatora i glumaca napravili po uzoru na svetski hit film „Frozen“ (Zaleđeno kraljevstvo). Nakon predstave usledio je veliki maskenbal u kome su pored mališana mogli da učestvuju i roditelji. Podeljene su brojne nagrade tri najbolje kostimirana mališana dobili su animaciju lika po izboru iz naše Animaterske trupe a 1.nagradu odnela je najbolje kostimirana Mama Veštica zajedno sa svojom prelepom doktorkom one su dobile rođendansku predstavu sa 3 lika za rođendan naše Prelepe Lepotice. Oni koji nisu dobili nagrade a učestvovali su u Maskenbalu dobili su utešnu nagradu popust od 20% na sve vrste naših usluga.

Zahvalili bi se ljudima sa Naxi Radia koji su i sami nosili neke naše kostime a i što su nam pomogli i omogućili da se lepo zabavimo.

Kako je sve to izgledalo pogledajte sami.

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60