Klovnovi Balondžije na NAXI OAZI

Najmlađi posetioci koji su posetili Naxi Oazu u atrijumu Delta City-ja u Četvrtak od 18.00č imali su priliku da pogledaju našu predstavu „Klovnovi Balondžije“. Svi posetioci su mogli da uživaju i nauče nesto o balonima. Tema predstave je da se mališani a i oni veći upoznaju sa raznim vrstanma balona tako da se kretalo od najobičnih i najmanjih pa do onih najvećih u kojim smo čak i smestili nekog iz publike. Na kraju zahvaljujući našem sponzoru „Balon Centru“ iz Piramide mališani su imali priliku da i oni pokušaju i naprave nesto od modeling balona! Neko je neaučio da sam napravi Srce a neko Mač a najstrpljiviji koji su sačekali kraj imali su priliku da uđu u balon od sapunice.

Još jednom Zahvaljujemo se klovnu ŠAŠAVKU I Svitcu Blesavku na ovako dobroj predstavi a Veliko Hvala još jednom ide Sponzorima Balon Centru a najviše Naxi Radi-u što nam organizuje i pruža šansu da se družimo i uživamo.

Za one koji nisu mogli da dođu i uživaju evo pogledajte fotografije koje je zabelezila naša Draga Željka Dimić. Željka Hvala Ti!!!

Uživajte i vidimo se nekom drugom prilikom.

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60