Klovn ŠAŠAVKO na Fish Festu 2014

Jedna od najvećih beogradskih gastronomskih manifestacija, Fish Fest, održana je od 4. do 7. septembra na keju kod kule Nebojša.

Kuvari iz restorana „Vodenica“ i Ivan Terek iz Sombora svakog dana festivala pripremali su tradicionalnu riblju čorbu, dok je svakog popodneva održavan „Cooking Show“ u izvođenju kuvara iz Asocijacije šefova kuvara i Kulinarske federacije, uz voditelja Svetu Stefanovića i specijalan muzički program Naxi radija.

U subotu u podne bilo je organizovano takmičenje novinara i poznatih ličnosti u kuvanju riblje čorbe, u kojem je Naxi radio uz stručne savete Klovna ŠAŠAVKA osvojio drugo mesto, dok je preduzeće GSP odnelo pobedu prema glasovima stručnog žirija kojim je presedavao Istok Legat iz Slovenije.

Rižoto sa dagnjama, čorba, riba na žaru pod folijom, plodovi mora, pate, testenine, bosanski specijaliteti bili su deo ponude na festivalu.

Nedelju na Fish Festu obeležilo je takmičenje pobednika regionalnih takmičenja iz cele Srbije u spremanju riblje čorbe i paprikaša. Nakon toga svi posetioci su uživali u koncertu Nikole Grbića sa bendom, i tokom ovog dana važila je standardna ponuda riblje čorbe i specijaliteta od ribe.

Dunavsku, gastronomsku, turističku i kulturno-zabavnu manifestacija Fish Fest 2014, obeležili su i sjajni koncerti Tanje Jovićević, grupe Alisa, Nikole Grbića Grbe…

Vidimo se i sledeće godine na Fish Festu!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60