Klovn ŠAŠAVKO i Frikom na 20.dečijem sajmu

Jubilarni Polimark  dečiji sajam proslavio je svoj dvadeseti rođendan u hali 3 Beogradskog sajma, od 06. do 08. oktobra. Ulaz je bio besplatan, a mališane su uzivali u odličnoj zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji su obeležili ovu manifestaciju.

Najmađi posetioci su mogli da uživaju u velikom broju besplatnih kreativnih radionica likovnog, muzičkog, programiranja, zatim družiti se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu se predstavio Teniski savez Beograda, Sportski savez Srbije, kao i Tatami poligon borilačkih veština, gde su se predstavili borilački klubovi, a naravno u ovom sportu mogli su da se oprobaju i svi mališani koji su to želeli.

Kao i svake jeseni, u okviru štanda JP „Gradsko stambeno“ mališane je dočekala Vila Liftila sa kojom su se družili sva tri dana, a na sajmu su se upoznali i sa programom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija pod nazivom „Pametno i bezbedno“ u okviru koga su naučili kako da se zaštite na Internetu.

Proslavu jubilarnog dvadesetog rođendana Polimark dečijeg sajma obeležičo je puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark i Frikom.

Animatorska i pozorišna trupa „ŠAŠAVA DRUŽINA“ i Klovn ŠAŠAVKO su se ovog puta družili sa mališanima na štandu FRIKOMA.

Veliko HVALA FRIKOMU na dugogodišnjoj predivnoj saradnji.

Kako je to izgledalo zakljucite sami.

Pišite na Viber
060 615 11 60