Klovn ŠAŠAVKO humanitarno u Ada Petici

Zahvaljujući dobrim ljudima a pre svega našim prijateljima koji su prepoznali potrebu i želju da zajedno učinimo nešto za neku izuzetnu decu, kupljeno je 75 paketića. Uručeni su mališanima iz Prihvatilišta, Zvečanske sa posebnim potrebama i invaliditetom, nekima sa retkim bolestima (Dišenova mišićna distrofija i bulozna epidermoliza/deca leptiri).
Sa ponosom vas obaveštavamo da ćemo udruženju „Debra“ od preostalih novčanih sredstava koja su prikupljena uplatiti 150.000,00 za zavoje i sanitetski materijal! Srce nam je puno što smo mogli bar nešto da učinimo za one čiji dani nisu tako bezbrižni…
Ne bismo ovo mogli bez svih vas, dragi naši: porodice Tomašević, Popović, Ćulafić, Jovanović (Natalija i Igor), Putnik, Radulović, Mikec (na čelu sa najboljim na svetu, Damirom), Ranković (i naš šampion Džoni), Danić (i naš dragi Aleksa), restoran Nota, kompanija „Comtrade“, Modna kuća „Luna“ i Biljana Jovanović, „Hallo ketering“, Ivana Džopalić, Svetlana Martinović, Aleksandar Pajović, Ana Sarić, Aleksa, dve Jelene, Nenad (veliko hvala!) Tina Tomić, Nemanja Miljanić, Leposava Matić, Vesna, Neša, Jovana (X2), Maja, Wood.
Posebno hvala Blaži, Joci Del Arno, našem nezamenljivom Šašavku i družini, braći Jelić, Nevernim bebama.
Vaši: Deki, Sneža i Marijana ♥
Preuzeti sa Facebook stranice Petičari-Humanitarci.
 
Pišite na Viber
060 615 11 60