Humanirana predstava za Udruženje „Promenimo svest“ i decu samohranih roditelja

Amimatorska i pozorišna trupa je uvek spremna da pritekne u pomoč koliko je u mogučnosti naravno svima onima koji joj se obrate. Ovog puta Naša trupa je dobila poziv od Novootvorenog Udruenja „Promenimo Svest“ koja se bavi pružanjem pomoći samohranim roditeljima. Šašava Družina i Klovn ŠAŠVKO su nadaleko poznati po humanitarnom radu. Veoma rado smo prihatili njihov poziv i za njih odigrali predstavu „Deda Mraz spašava Superheroje“.

Predstava je izvedena u prelepom prostoru Igraonice Fuerte Kids u Jablaničkoj ulici na Ceraku. Sudeći po izrazima lica mislimo  da smo svoj zadatak uspešno rešili. Usrećili smo i nasmejali ne samo decu već i roditelje ai naravno Naše prijatelje iz Udruženja kao i ostale ljude dobre volje koji su te večeri bili tu i bili zaduženi da sve protekne kako treba. Nakon predstave mališanima je Deda Mraz podelio paketiće koje su obezbedili:  Kompanija Mozzart i St. Nicolas School. Usledila je zakuska i druženje. Lepo je videti vesela i nasmejana lica a naročito dečija a ovog puta smo presrečni i Mi jer smo bar malo doprineli njihovom osmehu i sreći.

Još jednom zahvaljujemo se Udruženju „Promenimo Svest“na ukazanom poverenju. Izvrsnom domaćinu „Igraonici Fuerte Kids“ sa kojoj Naša Šašava Družina ima izuzetno dobru saradnju, kompanija Mozzart i St. Nicolas School i drugima. Posebno Hvala ide ekipi iz Foto-video Studia „Diznilend“ na predivnim fotografijama. Svima nama je ovo bilo humanitarno veče ali prepuno sreće ne samo onima kojima smo pomogli nego i Naše jer je baš lep osećaj kada ste u stanju da nekome pomognete a posebno ako ga Usrećite ili nasmejete. Zato Vas molimo da i Vi budete humani i pomognete koliko je u Vašoj moći pa makar i Osmehom. Nije važno kolika je pomoć već da je od SRCA. 

Ne zaboravite Naše malo nekome ali stvarno znači MNOGO!!!

Pogledajte kako je to bilo:

Pišite na Viber
060 615 11 60