Happy Baby Story u Dreamland igraonici

Kako su se mališani proveli na „Happy baby“ događaju

Najmlađi posetioci Dreamland Igraonice u subotu su uživali u programu događaja „Happy baby“ tokom kog smo dobili pobednika trke beba i izabrali najlepše obučene mališane. Događaj koji je Dreamland organizovao u saradnji sa Story Magazinom i Kompanijom Multi-Mam počeo je savetovanjem mladih mama o dojenju, koje je održala sestra za laktaciju iz opšte bolnice Medigroup. Sa mamama i bebama je u subotu vežbala Tamara Ratković iz AFC Star.
Za dobru zabavu beba pobrinuo se klovn Šašavko, kao i facepainting majstor, a potom su bebe započele svoju trku u puzanju. Prvo mesto u trci beba osvojila je Nikolina Pavlović, koja je nagrađena besplatnim rođendanom u Dreamland igraonici, tortom naših Poco Loco drugara i poklon sponzora Multi Mam. Drugo mesto osvojio je Andrej Antonić, a treće Helena Borojević koji su osvojili mesečnu kartu u Dreamland igraonici, kao i poklon sponzora Multi Mam.
Roditelji su mogli da se posavetuju i sa poznatim mamama i tatama, te su imali priliku da popričaju i da se druže sa poznatom voditeljkom Danijelom Pantić i rukometašem Vladom Mandićem. Nakon toga, usledila je revija za najmlađe gde je pobedu odnela Nastja Filipović i dobila besplatan rođendan u Dreamland igraonici, poklon vaučer brenda Kadifa Atelier, torticu Poco Loco, kao i poklon sponzora Multi Mam. Drugo i treće mesto osvojili su Lazar Filipović i Andjela Cvetković, koji su dobili mesečnu kartu Dreamland Igraonice, poklon vaučer brenda Kadifa Atelier i poklon sponzora Multi Mam. Specijalnu nagradu osvojio je preslatki dečak Relja Veličković, koji je dobio poklon vaučer brenda Kadifa Atelier. Zabava za najmlađe završena je mađioničarskom predstavom poznatog dvojca Piksija i Zeke, a svi oni koji nisu bili umorni, nastavili su sa igrom u Dreamland Igraonici.

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60