Grazia Shopping Night Kragujevac Plaza

Grazia Shopping Night Kragujevac Plaza, oktobar 2018.g

Atmosfera sa večeri kupovine u tržnom centru Kragujevac Plaza! Obnavljanje jesenjeg garderobera uz specijalne popuste i uzbudljiv program za decu obeležili su još jedan #GraziaShoppingNight u srcu Šumadije.

Sa ponosom možemo reći da je ostvarena saradnja i sa Grazia Shopping Nighte-om. Ovog puta smo se zahvaljujući njima družili sa posetiocima TC Plaza u Kragujevcu. Izveli smo predstavu Petar Pan i Čarobna svetlost, nakon čega su nastupili Iluzionisti Piksi i Zeka a nakon njihovog nastupa sve mališane a i odrasle je zabavio Klovn ŠAŠAVKO. Pored ŠAŠAVKA, Petra Pana, Zvončice i Gusara Smrde posetioci Plaze su mogli da se druže i sa Anom i Elzom kao i sa Spidermanom iz Naše pozorišne trupe ŠAŠAVA DRUŽINA. Tu su sa nama bili i jako privukli pažnju Nemanja na štulama i rad sa kuglom kao i Sofija svojom pantomimom i hulahopom kao i sa tačkom STATUA kojom su očarali posetioce. Sve u svemu Mi smo se jako lepo zabavili jer smo osetili da je publika bila oduševljena i bas su uživali. 

Još jednom zahvaljujemo se Grazia Shopping Nighte-u na angažovanju i na ovako divnim fotografijama kao i TC Plaza na finom gostoprimstvu i do nekog sledećeg druženja Vas pozdravljamo a kako je sve to izgledalo pogledajte i prosudite sami.

Pišite na Viber
060 615 11 60