Dečije Letnje Igre Dan 8

U organizaciji Turisticke Organizacije Savski venac a pod pokroviteljstvom GO Savski venac 26.avgusta su završene „DEČIJE LETNJE IGRE“ koje su se održavale svake subote i nedelje od 17.00 pa sve do 21.00h. Sav sadrzaj za decu je bio besplatan. Zahvaljujući Animatorskoj i pozorisnoj trupi ŠAŠAVA DRUŽINA mališani su se mogli družiti sa kostimiranim animatorima završnog dana su to bili Lepotica i Zver Maša i Medved kao i Superheroj Spideraman. Najmladji su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima ŠAŠAVE DRUŽINE iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu. Pridruzili su nam se i drugari iz Dokazi se i malisani su mogli da se oprobaju u sportskim poligonima koje su oni postavili. Zahvaljujuci Igraonici Arena Fun Factory posetioci su mogli da se oprobaju u Strelicarstvu.

Na bini je najpre nastupio Mađioničar Igor i publiku odusevio svojom magijom. ŠAŠAVA DRUŽINA je za kraj izvela predstavu za decu „Čarobni štapić“ . Posle predstave usledilo je fotografisanje sa likovima iz predstae.

Druzili smo se svake Subote i Nedelje tokom Avgusta meseca na istom mestu potrudili smo se da vam vreme provedeno sa nama protekne jako lepo i zanimljivo. Nadamo se da smo uspeli u tome. Ono što mogu reći za kraj ovog druženja je to

Ja Sam JAKO ali JAKOOOOOO ponosan na Moju „ŠAŠAVU DRUŽINU“

Kako je to bilo šestog dana pogledajte sami!!!

Pišite na Viber
060 615 11 60