Dečije Letnje Igre Dan 7

U organizaciji Turisticke Organizacije Savski venac a pod pokroviteljstvom GO Savski venac 25.avgusta su nastavljene „DEČIJE LETNJE IGRE“ koje se održavaju svake subote i nedelje od 17.00 pa sve do 21.00h. Sav sadrzaj za decu je besplatan. Zahvaljujući Animatorskoj i pozorisnoj trupi ŠAŠAVA DRUŽINA mališani su se mogli družiti sa kostimiranim animatorima ovog puta su to bili Lepotica i Zver kao i Superheroji Spideraman i Batman . Najmladji su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima ŠAŠAVE DRUŽINE iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu. Pridruzili su nam se i drugari iz „Dokazi se“ i malisani su mogli da se oprpbaju u sportskim poligonima koje su oni postavili. Zahvaljujuci Igraonici „Arena Fun Factory“ posetioci su mogli da se oprobaju u Strelicarstvu.

Na bini je najpre nastupio Klovn Balondžija Klovn ŠAŠAVKO kome se pridružile Animatorke iz Igraonice Arena Fun Factory i odusevili su publiku svojim nastupom i koreografijicama. Nakon njihovog nastupa posetioci su uživali u predstavi „Svetlucava i Sjajna“ u izvođenju Pozoristance Jelenica.

Posle predstave usledila je Mizicka radionica. A nbakon Muticke radionice izvedena je predstava za odrasle Ljubav i padezi.

Kako je to bilo šestog dana pogledajte sami!!!

Pišite na Viber
060 615 11 60