Dečije Letnje Igre Dan 5

U organizaciji Turisticke Organizacije Savski venac a pod pokroviteljstvom GO Savski venac 18.avgusta su nastavljene „DEČIJE LETNJE IGRE“ koje će se održavati svake subote i nedelje od 17.00 pa sve do 21.00h. Sav sadrzaj za decu je bio i biće besplatan.

Zahvaljujući Animatorskoj i pozorisnoj trupi ŠAŠAVA DRUŽINA mališani su se mogli družiti sa kostimiranim animatorima ovog puta su to bili Petar Pan i Zvončica kao i maskotama Patrolne Šape, bili su sa nama Chejs i Skye. Najmladji su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima ŠAŠAVE DRUŽINE iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu. Vitezovi su opet bili sa nama i mališaima prenosili svoje znanje a najmladji su čak mogli i da se oprobaju i uživaju u jahanju konjića. Uživalo se i u sportskoj radionici zahvaljujuci Igraonici Arena Fun Factory koja nam se pridruzila od ovog vikenda i bice do kraja manifestacije sa nama. Posetioci su zahvaljujuci ovoj Igraonici mogli da se oprobaju u Strelicarstvu. Manifestaciji s epridruzila i Škola engleskog jezika Helen Doron koja je kroz kretivan rad deci prenosilasvoja znanja engleskog jezika.

Na bini je najpre nastupio Betman sa svojim nastupom vežbao je sa decom. Nakon Betmena malisani su djuskali uz plesne numere koje su izveli animatori Igraonice Arena Fun Factory. Nakom đuskanjca posetioci su mogli da pogledaju predstavu „Sportakus i Rođendanski poklon“ Posle predstave usledila je fotografisenja sa posetioima. A nakon toga Mizicka radionica. 

Kako je to bilo petog dana pogledajte sami!!!

Pišite na Viber
060 615 11 60