5. Porodični sajam

Peti po redu Porodični sajam pod sloganom „Radujmo se“ odrzan je 25. i 26. maja na platou ispred Šopin-centra „Ušće“. Sportakus se i ovog puta u saradnji sa Novosadskom firmom MINCOM družio sa drugarima koji su na poklon odmah dobijali fotografije sa svojim omiljenim likom. inace firma MINCOM se bavi nabavkom opreme i štampom na svim materijalima i nama najzanimljivije izradom naših Fotobookova po zasada najpovoljnijim cenama.
Manifestaciji se pridružio i list Kurir pod sloganom „Vratimo sport u škole“, koju realizuju uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Na sajmu je bilo dosta izlagača a zainteresovani su mogli da se upoznaju sa najnovijim uslugama koje pomažu u podizanju dece i motivišu na odluku da se postane roditelj.
Manifestaciju je otvorio Nenad Borovčanin, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta, koji je rekao da je porodica najvece bogatstvo.
Organizatori su porucili da je cilj sajma da se mladi parovi upoznaju s najnovijim uslugama, ali i da shvate da je roditeljstvo najlepsa uloga u životu.

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60