21. DEČIJI SAJAM

21. Čunga Lunga dečiji sajam je sinoć uspešno završen!

Proveli smo tri magična dana u hali 3 Beogradskog sajma, pevali smo, igrali, takmičili se, družili, mnooogo se smejali i uživali!

I ovog puta je nastavljena po ko zna koji put naša predivna saradnja sa Dečijim sajmom na obostrano zadovoljstvo. 

 

Klovn ŠAŠAVKO i njegova Animatorska i Pozorišna Trupa „ŠAŠAVA DRUŽINA“ su i ovog puta dominirali. Dali smo sve od sebe da ispunimo obećanje koje je Klovn ŠAŠAVKO dao mališanima iz Dravnih Vrtića sa Opštine Zvezdara tokom promocije dečijeg sajma a i ne samo njima već svim posetiocima koji su tokom ta tri dana posetili Halu 3 na Beogradskom sajmištu. Promocia decijeg sajma je trajala 15-tak dana gde je Klovn ŠAŠAVKO svakodnevno obilazio po dva vrtića u prepodnevnim časovima i pozivao sve mališane da dođu i uzivaju na Dečijem sajmu. Ovim putem se zahvaljujemo Vrticima  Opštine Zvezdara na sardnji i nadamo se da ćemo se opet družiti.

Na samom Dečijem sajmu Klovn ŠAŠAVKO je zvanično i otvorio 21.deciji sajam svojim nastupom u 12.00č i pozeleo dobrodoslicu svima. Kasnije za svečano otvaranje u 14.00č, ŠAŠAVKO je svoje obozavaoce iznenadio pojavivši se na štulama. Svi su pozeleli da se fotografisu sa sada već VELIKIM Klovnom ŠAŠAVKOM. Tog prvog dana druzenje je nastavljeno na štandu naših dugogodišnjih prijatelja iz FRIKOMA de je Šašavko zabavljao decu i druzio se sanjima pravio im razne figurice od balona i delio razne druge nagrade. Sa mališanima se druženje nastavilo i na Štandu Naxi Radia. Fotografisali smo se a prijatelji sa NAXi Radia su se potrudili i opet poklanjali odmah izrađene fotografije koje ste mogli da ponesete i pohvalite se svima. Drugog dana je ŠAŠAVA DRUŽINA opet napravila pravi bum. Na glavnoj bini smo izveli predstavu „NeObičan SUPERHEROJ“ u kojo su učestvovali : Batman, Spiderman i Grdana. Tema predstave je bilo DRUGARSTVO. Nakon predstave Likovi su se sa mališanima druzili i fotografisali na NAXI ŠTANDU. Klovn ŠAŠAVKO je i drugog i trećeg dana nastavio druženje kao i prvog dana na štandovima FRIKOMA i NAXI Radia. Trećeg dana Naša Animatorska i Pozorišna Trupa „ŠAŠAVA DRUŽINA“ izvela je na glavnoj bini predstavu „Šašavi ŠTRUMPFOVI“ koja je izuzetno lepo prihvaćena od strane publike.

Sve u svemu Mi smo se divno proveli na 21. Čunga Lunga Dečijem sajmu a nadamo se i Vi. 

Hvala svima vama koji ste bili a vi koji niste…šteta!

Ali, već u oktobru, otvaramo novi Dečiji sajam gde vas sve očekujemo! 

Pišite na Viber
060 615 11 60