Vračarsko dečije leto i Šašava druzina

Pozorišnom predstavom „Dečije zavrzlame Maše i mede“, kao i programom za decu poznatog voditelja emisija za najmlađe Peđolina, zatvorena je ovogodišnja manifestacija „Vračarsko dečije kulturno leto“ na platou kod Viške ulice. Vračarske mališane i njihove roditelje, kao i svakog dana manifestacije, pozdravila je član Veća Gradske opštine Vračar Biljana Rakić i zahvalila što su tokom prethodnih dana svojim dobrim raspoloženjem i osmesima upotpunili program.

Biljana Rakić je istakla da Opština Vračar vodi odgovornu socijalnu politiku i podsetila da obezbeđuje poklon paketiće svim novorođenim bebama, bezbednosno auto sedište svakom vračarskom mališanu kada napuni godinu dana, novogodišnje paketiće deci, nagrađuje vračarske đake za postignute rezultate tokom školovanja, socijalnu pomoć u vidu odeće i obuće onima kojima je to neophodno i druge akcije usmerene na poboljšanje kvaliteta života najmlađih. „Gradska opština Vračar nastaviće sa realizacijom sličnih manifestacijama, jer su one ne samo kulturnog i zabavnog, već i edukativnog karaktera za decu“, zaključila je član Veća Biljana Rakić.

Tokom prethodnih pet dana manifestacije Vračarci su mogli da uživaju u likovnim radionicama, sportskim animacijama dečije školice sporta „Activity“, nestašlucima klovna Šašavka, dogodovštinama Peđolina, oslikavanju lica, kao i predstavama: „Rođendanski poklon“, „Crvenkapa i šašavi Vule“, „Najlepša mačka na svetu“, „Lepotica i zver“ i „Dečije zavrzlame Maše i mede“.

Pišite na Viber
060 615 11 60