15. Dečiji sajam i Šašava Družina

Uspešno je završen i XV Jaffa Crvenka dečiji sajam, koji je održan od 24 – 26. aprila u hali 3 Beogradskog sajma. Manifestaciju je posetilo preko 30 hiljada ljudi, koji su uživali u raznovrsnom edukativno-zabavnom programu.

Manifestaciju su, uz vatromet, svecano otvorili malisani sa Decijeg sajma, a otvaranju su prisustvovali: fudbaler FK Crvena Zvezda, Aleksandar Kovacevic, golman FK Partizan, Zivko Zivkovic i Aleksandar Poznanic, direktor marketinga Jaffa Crvenka i hor Carolija.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, deca su se družila sa svojim vršnjacima u raznim i veoma zanimljivim kreativnim radionicama i raznim zanimljivim aktivacijama namenjenim njima. Na bini su se neprekidno smenjivali dečiji horovi, pozorišne predstave, folklorna društva, baletske grupe i ostale grupe dečijeg stvaralaštva, dok se na sportskom terenu vodila „prava borba“ među mališanima koji su učestvovali u nagradnim igrama i raznim takmičenjima na Dečijem sajmu.

Naša Animatorska trupa „Klovn ŠAŠAVKO i Šašava Družina“ i ove godine je nastavila saradnju sa Dečijim sajmom. I ovog puta smo promovisali Dečiji sajam po vrtićima. Naši animatori Ana i Elza iz Šašavkovog Zaleđenog Kraljevstva obišli su vrtiće i pozivali mališane da posete najveću manifestaciju za decu u Našem gradu a i u regionu.  Što se tiče samog 15.Dečijeg sajma naša Animatorska Trupa „Klovn ŠAŠAVKO i Šašava Družina“ pored predstava koje je izvela na glavnoj bini, druženje sa svojim Fanovima Naši animatori su nastaviti na štandovima NAXI Radija gde smo se i ovog puta kao i do sada fotografisali i poklanjali fotografije našim mališanima tako i na Štandu Balon Centra gde smo mališanima poklanjali balone i praviti razne figurice od balona.
Kako je sve to izgledalo pogledajte snimak ili fotografije.
Još jednom Hvala Decijem sajmu, Hvala Naxi Radiu i naravno Veliko Hvala Balon Centru.
Deco vidimo se na sledećem Dečijem sajmu.

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60