13. Dečiji sajam

Posetioci 13. Dečijeg sajma su uživali u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova i još dosta toga. XIII Campina Fructis dečiji sajam svečano je otvorio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika grada Beograda, zatim dr Dane Korica ispred Sportskog saveza Srbije i Leontina Vukomanović zajedno sa svojim horom „Čarolija“.

Na bini su se neprestano smenjivali nastupi dečijih horova, pozorišnih predstava, folklornih društava, baletskih grupa i ostalih grupa dečijeg stvaralaštva, dok se na sportskom terenu, pored predstavljanja velikog broja školica sporta, vodila „prava borba“ među mališanima koji učestvuju u nagradnim igrama i takmičenjima na Dečijem sajmu.

Animatorska trupa je sva tri dana učestvovala sa Programom na glavnoj bini.

25.04. od 14.30č klovnovi Svitac i ŠAŠAVKO su zabaljali mališane, 26.04. od 17.00č izvedena je predstava „Petar Pan i Čarobna Svetlost“ a 27.04. od 15.00č izvedena je predstava „Sportakus spasava sport u Srbiji“

Pored nastupa na glavnoj bini Animatori iz Animatorske trupe „ŠAŠAVKO i Drugari“ su se družili sa najmladjima na štandovima Balon Centra, Igraonice Tehnokids, Igraonice Dreamland, Face Painting-a kao i na standu male Nadje i nadamo se uspeli bar malo da joj pomognemo u njenoj najtežoj borbi. Hvala svima još jednom ko je pomogao a hvala i onima koji su u mogucnosti i koji ce to uraditi i ne samo Nadji nego i drugima koji se bore za svoj ili nečiji život. Mi smo tu i uvek ćemo se odazvati koliko možemo da pomognemo.

Veliko HVALA i Našim Drugarima iz Foto Video Akcija na fotografijama!!!

Do sledećeg 14.Dečijeg sajma Veliki pozdrav!!!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60