Klovnovi Još uvek smo najlepši i najslađi. Animacija Profesionalna animacija je naše drugo ime. Rođendani Ludi i nezaboravni, koji se pamte baš zbog nas. Predstave Kako za decu tako i za odrasle. Jer svi smo Mi deca! Krštenja Svadbe i ostale proslave su pravo uživanje uz nas. Facepainting Profesionalno iscrtavanje lica najkvalitetnijim bojama Balondžije Veštim rukama modeliramo balone i stvaramo čuda.

PAKET 1

Saznaj više

PAKET2

Saznaj više

PAKET 3

Saznaj više

Poslednji nastupi


O Šašavoj Družini

 

Poštovani,

Animator za decu Klovn ŠAŠAVKO i ŠašavaDružina – Animatori, klovnovi, mađioničari, kostimirani animatori postoji već devet godina i uspešno posluje na celoj teritoriji Srbije što dokazuju naši angažmani. Bavimo se Animacijom dece prevashodno na rođendanima, proslavama, na javnim nastupima kao i predstavama za decu. Veoma često smo angažovani na raznim većim manifestacijama kao i na dečijim sajmovima. Često smo angažovani i u gradovima u unutrašnjosti. Imamo jako dobro iskustvo i u pozorišnim predstavama. 

Kao što i samo ime kaže u našoj Trupi smo svi pomalo ŠAŠAVI a upravo je to potrebno da Vaša proslava bude zanimljiva i da se o njoj dugo dugo priča. Zabavićemo Vas uz razne fore, gegove, trikove, igrice, modelovanjem balona, crtanjem po licu, neizbeznim koreografijicama i sl.  Radimo Animacije ne samo na rođendanima već i na Svadbama i Krštenjima kao i na mnogim javnim događanjima, proslavama dana firme, novogodišnjim događajima … 

 


Video Klovna ŠAŠAVKA

 

Kalendar javnih nastupa
  • Nema Događaja
Naša ŠAŠAVA meiling lista

Prijavite se na našu ŠAŠAVU meilng listu ukoliko želite da dobijate informacije o našim narednim javnim nastupima, druženjima, predstavama.


 

Blog za Roditelje -poslednje postavljeno


 

Pišite na Viber
060 615 11 60