Animacija dece

Saznaj više

Rođendani

Saznaj više

Predstave za decu

Saznaj više

Poslednji nastupi


O Šašavoj Družini

 

Poštovani,

Animator za decu Klovn ŠAŠAVKO i ŠašavaDružina – Animatori, klovnovi, mađioničari, kostimirani animatori postoji već devet godina i uspešno posluje na celoj teritoriji Srbije što dokazuju naši angažmani. Bavimo se Animacijom dece prevashodno na rođendanima, proslavama, na javnim nastupima kao i predstavama za decu. Veoma često smo angažovani na raznim većim manifestacijama kao i na dečijim sajmovima. Često smo angažovani i u gradovima u unutrašnjosti. Imamo jako dobro iskustvo i u pozorišnim predstavama. 

Kao što i samo ime kaže u našoj Trupi smo svi pomalo ŠAŠAVI a upravo je to potrebno da Vaša proslava bude zanimljiva i da se o njoj dugo dugo priča. Zabavićemo Vas uz razne fore, gegove, trikove, igrice, modelovanjem balona, crtanjem po licu, neizbeznim koreografijicama i sl.  Radimo Animacije ne samo na rođendanima već i na Svadbama i Krštenjima kao i na mnogim javnim događanjima, proslavama dana firme, novogodišnjim događajima … 

 


Video Klovna ŠAŠAVKA

 

Kalendar javnih nastupa
 • 06
  06/03/2021

  Šašavi Štrumpfovi

  12:00 -13:00
  2021.03.06
  Centar za kulturu "Vlada Divljan"
  Митрополита Петра 8, Београд 11000

  To je naziv naše igrane predstave.

  Predstava rađena po motivima iz veoma popularnog dečijeg crtanog filma i serije “Štrumpfovi”.

  Napokon je došlo lepo vreme, a sa lepim vremenom i velika pospremanja u šta su podjednako uključeni svi Štrumfovi. Veseli su i raduju se lepom vremenu. Veliki Štrumf je prezadovoljan radom kao i drugarskom odnosu koji vlada među štrumfovima. No, da li će baš sve proteći kako je on zamislio ili će svoje prste umešati i nevaljali Gargamel i narušitit njihov mir …..dodjite i pogledajte.

  Produkcija: ŠAŠAVA DRUŽINA
  Režiju i tekst: Slaviša Trajković
  Kostimi: Svetlana Vranjevac
  Scenografija: Slaviša Trajković
  Uzrast: 3-9 god
  Trajanje: 45 min

  Igraju
  Anamarija Arsić (Štrumfeta), Nikola Šćepanović (ŠTRUMFOVI: Smorko, Kefalo i Kucklo) i Slaviša Trajković (Gargamel i Veliki ŠTRUMF).

 • 20
  20/03/2021

  “NeOBIČAN SUPERHEROJ”

  17:00 -18:00
  2021.03.20
  Akademija 28
  Nemanjina 28

  Predstava rađena po motivima iz veoma popularnih ekranizovanih junaka Superheroja: Batmana i Spidermena” kao i veštice Grdane spojenih u jednu poučnu priču.

  Ozloglašena Veštica Grdana zeli da tama i samoća u kojoj se i ona sama nalazi zavladaju Svetom. Ne voli druženje i drugarstva. Jako je ljubomorna na drugarstvo i prijateljstvo koje vlada izmedju dva druga, dva Suepheroja i pokušaće na razne načine da pokvari to drugarstvo. Hoće li ipak Superheroji uspeti da joj se suprotstave ili će im ipak biti potrebna pomoć (Neobičnog SUPERHEROJA) koji će im priskočiti u pomoć da sačuvaju drugarstvo i pobede Grdanu… Dodjite i pogledajte…

  Produkcija: ŠAŠAVA DRUŽINA
  Režiju i tekst: Slaviša Trajković
  Kostimi: Biljana Ilić
  Scenografija: Slaviša Trajković
  Uzrast: 3-9 god
  Trajanje: 45 min
  Cena karte: 400 din.

  Igraju
  Anamarija Arsić (Grdana), Nikola Šćepanović (Spideraman) i Slaviša Trajković (BATMAN).

 • 28
  28/03/2021

  “PETAR PAN i Čarobna svetlost”

  16:00 -17:00
  2021.03.28
  Akademija 28
  Nemanjina 28

  Svi u Nedođiji su veseli i razdragani. Sve izgleda najnormalnije do trenutka kada Zvončica pronađe Šarenu svetlost i poklani je Petru Panu. Presrećna je zbog toga. Međutim, ni ona a i niko iz Nedođije ne zna da ta svetlost nije samo Šarena već i ČAROBNA i da ima moći. Problem nastaje kada se verni sluga Kapetana Kuke po imenu Gusar SMRDA dočepa svetlosti…tek tada nastaje haos i pometnja … Ako želite da saznate šta će se desiti do kraja dođite i pogledajte.

  Poruka predstave: Ljudski je grešiti ali i opraštati. Svi smo Mi skloni da se menjamo i da učimo. Spremni smo i da opraštamo kao i da pomognemo nekome bez obzira koliko je on bio nevaljao prema nama.

  Produkcija: ŠAŠAVA DRUŽINA
  Režiju i tekst: SLAVIŠA TRAJKOVIĆ
  Kostimi: BILJANJA ILIĆ
  Scenografija: SLAVIŠA TRAJKOVIĆ.
  Uzrast: 3-9 god
  Trajanje: 45 min
  Cena karte: 400 din.

  Igraju: Nikola Šćepanović (Petar Pan i Kapetan KUKA), Ana Đorđević (Zvoncica) i Slaviša Trajković (Gusar Smrda).

Naša ŠAŠAVA meiling lista

Prijavite se na našu ŠAŠAVU meilng listu ukoliko želite da dobijate informacije o našim narednim javnim nastupima, druženjima, predstavama.


 

Blog za Roditelje -poslednje postavljeno


 

Pišite na Viber
060 615 11 60