Paketići za Vračarce

„Градска општина Врачар, са поносом и радошћу, наставља традиционалну поделу бесплатних пакетића за децу. Са жељом да увећају радост празника и у 2022. години су обрадовали своје најмлађе становнике поклон пакетићима за празнике, који су намењени деци рођеној од 1. јануара 2016. године, са пребивалиштем родитеља/детета на Врачару.
Мали Врачарци уживали су шестодневном репертоару, који је чинило пет различитих, веома интересантних представа, које је извела „Шашава Дружина продакшн“, уз песму и игру, и Деда Мразовим чаролијама.
Председник Општине Врачар, академик проф.др Милан А. Недељковић нагласио је да је веома срећан што је Општина увећала радост празника пред нама, што смо обрадовали децу и њихове родитеље, приредивши незаборавне тренутке за памћење.
„Ово је време даривања, љубави, време када се окупљамо са породицом и пријатељима, када имамо прилику да све оно ружно заборавимо и оставимо у години за нама. Срећан сам што је у нашој, општинској сали све раздрагано и весело, што се сви заједно радујемо и што је новогодишња магија свуда око нас. Свако дете заслужује да осети чари празника и да их са својим родитељима у топлој породичној атмосфери проведе у миру и благостању. Драго ми је, децо, што је Општина ваша друга кућа и што смо једни с другима поделили ову радост, која ће се памтити годинама касније. Општина гаји ту врсту односа са нашом децом и наглашавамо значај породичних тренутака.
Желим вам, у име свих запослених и моје лично име, срећне новогодишње и божићне празнике“, рекао је председник у поздравном говору.
Свечаности су присуствовали и чланови Већа Биљана Ракић, Срђан Стаменковић, Марко Иветић, Предраг Ђурић и помоћник председника Коста Маловић.
Pišite na Viber
060 615 11 60