Dečije Letnje Igre Dan 4

U organizaciji Turisticke Organizacije Savski venac a pod pokroviteljstvom GO Savski venac 12.avgusta su nastavljene „DEČIJE LETNJE IGRE“ koje će se održavati svake subote i nedelje od 17.00 pa sve do 21.00h. Sav sadrzaj za decu je bio i biće besplatan.

Zahvaljujući Animatorskoj i pozorisnoj trupi ŠAŠAVA DRUŽINA mališani su se mogli družiti sa kostimiranim animatorima ovog puta su to bili Kapetan Kuka i Maša kao i maskotama Meda, Vini Pu i Tigric. Najmladji su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima ŠAŠAVE DRUŽINE iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu. Vitezovi su opet bili sa nama i mališaima prenosili svoje znanje a najmladji su čak mogli i da se oprobaju i uživaju u jahanju konjića. Uživalo se i u sportskoj radionici.

Na bini je najpre nastupio Šašavi Sportakus sa svojim nastupom vežbao je sa decom. Nakon Sportakusa malisani su se na sportskom terenuoprobali u vestinama i takmičili se. Nakom takmičenja posetioci su mogli da pogledaju predstavu „NeOBIČAN SUPERHEROJ“ Posle predstaveusledila je usledilo fotografisenja sa posetioima.

Kako je to bilo Treceg dana pogledajte sami!!!

 

Pišite na Viber
060 615 11 60