Dečije Letnje Igre Dan 3

U organizaciji Turisticke Organizacije Savski venac a pod pokroviteljstvom GO Savski venac 11.avgusta su nastavljene „DEČIJE LETNJE IGRE“ koje će se održavati svake subote i nedelje od 17.00 pa sve do 21.00h. Sav sadržaj za decu je bio i biće besplatan.

Zahvaljujući Animatorskoj i pozorišnoj trupi ŠAŠAVA DRUŽINA mališani su se mogli družiti sa kostimiranim animatorima ovog puta su to bile Snešana i Grdana kao i maskotama Vini Pu i Tigric. Najmlađi su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima ŠAŠAVE DRUŽINE iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu. Vitezovi su opet bili sa nama i mališaima prenosili svoje znanje a najmladji su čak mogli i da se oprobaju i uživaju u jahanju konjića. Uživalo se i u sportskoj radionici.

Na bini je najpre nastupio Gusar Smrda sa svojim nastupom poigrao se sa decom ali i sa odraslima. Nakon SMRDE malisane su zabavljali i zajedno sa njima igrali Grdana, Vini Pu i Tigrić. Nakon đuskanjca ŠAŠAVA DRUŽINA je izvela Predstavu „ŠAŠAVI ŠTRUMPFOVI“ Posle predstave usledila je predstava za odrasle Gosti u Izvodjenju Ivone Momirović.

Kako je to bilo Treceg dana pogledajte sami!!!

 

Pišite na Viber
060 615 11 60