Dečije Letnje Igre 2 dan

U organizaciji Turisticke Organizacije Savski venac a pod pokroviteljstvom GO Savski venac 5.avgusta su nastavljene „DEČIJE LETNJE IGRE“ koje će se održavati svake subote i nedelje od 17.00 pa sve do 21.00h. Sav sadrzaj za decu je bio i biće besplatan.

Zahvaljujući Animatorskoj i pozorisnoj trupi ŠAŠAVA DRUŽINA mališani su se mogli družiti sa kostimiranim animatorima ovog puta su to bili junaci iz Štrumpf sela: Štrumpfeta i Kefalo kao i maskotama Miki  i Mini Mouse. Najmladji su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima ŠAŠAVE DRUŽINE iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu. Vitezovi su opet bili sa nama i mališaima prenosili svoje znanje a najmladji su čak mogli i da se oprobaju i uživaju u jahanju konjića. Uživalo se i u sportskoj radionici.

 Na bini je najpre nastupio Klovn ŠAŠAVKO sa svojim nastupom i oduševio sve prisutne naročito Balonima od Sapunice. Nakon ŠAŠAVKA Malisane su zabavljali i zajedno sa njima igrali Miki, Mini i Kefalo. Nakon Djuskanjca ŠAŠAVA DRUŽINA je izvela Predstavu „ŠAŠAVKOVO ZALEĐENO KRALJEVSTVO“

 Posle predstave malisani su odmeravali svoje snage sa Vitezovima. Kako je to bilo Drugog dana pogledajte sami!!!

[Not a valid template]
Pišite na Viber
060 615 11 60