Dečije Letnje Igre Dan 8

U organizaciji Turisticke Organizacije Savski venac a pod pokroviteljstvom GO Savski venac 26.avgusta su završene „DEČIJE LETNJE IGRE“ koje su se održavale svake subote i nedelje od 17.00 pa sve do 21.00h. Sav sadrzaj za decu je bio besplatan. Zahvaljujući Animatorskoj i pozorisnoj trupi ŠAŠAVA DRUŽINA mališani su se mogli družiti sa kostimiranim animatorima završnog dana su to bili Lepotica i Zver Maša i Medved kao i Superheroj Spideraman. Najmladji su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima ŠAŠAVE DRUŽINE iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu. Pridruzili su nam se i drugari iz Dokazi se i malisani su mogli da se oprobaju u sportskim poligonima koje su oni postavili. Zahvaljujuci Igraonici Arena Fun Factory posetioci su mogli da se oprobaju u Strelicarstvu.

Na bini je najpre nastupio Mađioničar Igor i publiku odusevio svojom magijom. ŠAŠAVA DRUŽINA je za kraj izvela predstavu za decu „Čarobni štapić“ . Posle predstave usledilo je fotografisanje sa likovima iz predstae.

Druzili smo se svake Subote i Nedelje tokom Avgusta meseca na istom mestu potrudili smo se da vam vreme provedeno sa nama protekne jako lepo i zanimljivo. Nadamo se da smo uspeli u tome. Ono što mogu reći za kraj ovog druženja je to

Ja Sam JAKO ali JAKOOOOOO ponosan na Moju „ŠAŠAVU DRUŽINU“

Kako je to bilo šestog dana pogledajte sami!!!

[Not a valid template]
Pozovite ODMAH