Dečije Letnje Igre Dan 4

U organizaciji Turisticke Organizacije Savski venac a pod pokroviteljstvom GO Savski venac 12.avgusta su nastavljene „DEČIJE LETNJE IGRE“ koje će se održavati svake subote i nedelje od 17.00 pa sve do 21.00h. Sav sadrzaj za decu je bio i biće besplatan.

Zahvaljujući Animatorskoj i pozorisnoj trupi ŠAŠAVA DRUŽINA mališani su se mogli družiti sa kostimiranim animatorima ovog puta su to bili Kapetan Kuka i Maša kao i maskotama Meda, Vini Pu i Tigric. Najmladji su mogli da se zabave u Našim Kreativnim radionicama dok su devojke iz Facepainting tima ŠAŠAVE DRUŽINE iscrtavale deci lica. Mališani su mogli da uživaju i skaču u trambolinama ili da uživaju u ogromnom Toboganu. Vitezovi su opet bili sa nama i mališaima prenosili svoje znanje a najmladji su čak mogli i da se oprobaju i uživaju u jahanju konjića. Uživalo se i u sportskoj radionici.

Na bini je najpre nastupio Šašavi Sportakus sa svojim nastupom vežbao je sa decom. Nakon Sportakusa malisani su se na sportskom terenuoprobali u vestinama i takmičili se. Nakom takmičenja posetioci su mogli da pogledaju predstavu „NeOBIČAN SUPERHEROJ“ Posle predstaveusledila je usledilo fotografisenja sa posetioima.

Kako je to bilo Treceg dana pogledajte sami!!!

 

[Not a valid template]
Pozovite ODMAH